Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Nakoukly jsme do českých ložnic! Víte, kolik sexu mají vaši sousedé?

  • Jak často probíhá sex v českých ložnicích
    18. srpna 2015 | 06:00

    V létě je sex na programu častěji než v zimě. Jsou prázdniny a dovolené, a tak máme jeden na druhého mnohem více času. Také si podle všeho připadáme v létě více sexy, což hraje velkou roli v tom, aby se člověk uvolnil a měl náladu vyzkoušet si něco nového. Tento pocit sdílí padesát šest procent Čechů!

  • Jak jsou na tom Češi v létě?


    Průzkum byl proveden na téměř deseti tisících milenců v České republice a jeho původcem byl výrobce prezervativů. Vyplynulo z něj, že 56 procent lidí v Čechách se v létě cítí šťastnější, každý druhý má navíc pocit, že v létě má mnohem více energie, která je jistě k sexu potřeba. Více než pětina lidí má v létě touhu pořádně si sexuální život okořenit. Jenže nakonec se ukáže, že toužit po okořenění a opravdu něco nového vyzkoušet je rozdíl. Pouze 13 procent párů nové věci opravdu vyzkouší. Nebojte se, máme pro vás pár tipů, jak si v horkém létě při sexu pohrát.
    Autor: Shutterstock.com

  • Ledové kostky


    Využijte při svých hrátkách led! Vyrobte si vlastní ledová lízátka pro dospělé a pak experimentujte s doteky ledového jazyka. Můžete také zkusit svázat několik kostek ledu hedvábným šátkem s partnerovým zápěstím. Použití ledu v posteli je nesmrtelná klasika, která během horkých nocí příjemně osvěží!
    Autor: Shutterstock.com

  • Bez kalhotek


    Vyjděte si na rande v dlouhých šatech bez kalhotek. Vědomí, že děláte na veřejnosti něco tak troufalého, vás dostane do varu. Pošeptejte to svému partnerovi do ucha nebo mu rafinovaně vložte kalhotky do kapsy. Ten výraz v jeho obličeji a touha v očích budou stát za to. Domů se pravděpodobně budete vracet taxíkem, a to okamžitě!
    Autor: shutterstock

  • Japonská masáž


    Už jste slyšela o nuru? To je stará japonská masáž, při které žena sebe i partnera pokryje od hlavy po paty vonným olejem nebo lubrikačním gelem a pak klouže celým svým nahým tělem po jeho těle. Tato klouzavá zábava nabízí neuvěřitelně intimní zážitek a zároveň velmi dráždivou podívanou.
    Autor: Profimedia.cz

  • Hrátky ve sprše


    Sprcha je v parném létě nejlepším místem, kde jde společně si trochu zadovádět, a přitom se nezpotit nebo mít alespoň možnost okamžitého ochlazení! Zkuste použít sprchový gel s osvěžující mátou nebo tea tree olejem a vychutnejte si jejich chladivé účinky!
    Sex ve sprše
    Autor: shutterstock

Diskuse ke článku
.