Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

9 nečekaných situací, které se ženám mohou dít po sexu!

  • Tajemství, o která se ženy nerady dělí
    16. července 2015 | 06:00

    Ne vždy je po sexu žena spokojená a usíná s příjemnou únavou na mužných prsou svého manžela či partnera. Mnoho žen se bohužel musí potýkat se spoustou nepříjemných příznaků, jako jsou krvácení nebo bolestivost a ještě mnohé další věci, které jsou mnohdy tak překvapivé, že jsou až k neuvěření. Zde je výčet všeho, co se po sexu může ženám stávat.

  • Pláč


    Milujete ho a on miluje vás, nejste na něho naštvaná ani nešťastná, to, že zapomněl nakoupit cestou z práce, jste mu dávno odpustila, tak proč se vám chce zase po sexu brečet? Nemusíte si s tím dělat starosti, občasný pláč po sexu je prý zcela normální, tvrdí odborníci. Je to prý jen nahromaděné pnutí a tlak. Společně s tím, jak se po orgasmu otevírají stavidla a tělo se uvolňuje, spouští se i pláč.

    Autor: Shutterstock

  • Krvácení


    Krvácení po sexu není nikdy normální, pokud tedy nemáte periodu. Krvácení by mohlo poukazovat na vážnější problém. Může jít třeba o abnormality děložního hrdla citlivého na jakýkoli dotek nebo polypy. Souviset ale také může s pohlavními chorobami, záněty, nebo dokonce rakovinou. Krvácivost po sexu je něco, co rozhodně nechcete zanedbat, vyhledejte tedy odbornou pomoc.
    Autor: Shutterstock

  • Touha po samotě


    Místo toho, aby se po sexu k partnerovi přitulily, jak to dělá většina ostatních žen, cítí některé z nich nutkavou touhu a celkovou potřebu odtáhnout se od něj nebo odejít a být o samotě někde mimo jeho dosah. Cítí totiž, že během sexu, který je extrémně intimní záležitostí, vydaly samy ze sebe tolik a otevřely se tak moc, že potřebují dát se zase dohromady. Pokud by je partner nutil k opaku, může dojít k hádkám nebo celkovému odcizení.
    Autor: isifa.com

  • Bolesti hlavy


    Pokud vás po sexu bolí hlava, potom vězte, že nejste sama. Během sexu se totiž v těle udává spousta různých věcí. Zvyšuje se tlak, jisté orgány se překrvují, jiným se tak dostává krve méně, takže může dojít k tomu, že se vám spustí bolest hlavy, nebo dokonce migréna. Většinou jsou to bolesti neškodné, ale jistota je jistota a raději byste se měla poradit s lékařem.
    B
    Autor: Shutterstock.com

  • Chvilková amnézie


    Představte si, že máte sex se svým partnerem, a najednou po úžasném orgasmu nevíte, kde jste, kdo jste, jaký je den či rok, a mnohdy ani to, kdo je ten člověk s vámi v posteli. Zní to hrozivě a neuvěřitelně jako podivná zápletka z filmu, ale je to opravdu možné. Této poruše se říká transitorní globální amnézie, tedy krátkodobý výpadek paměti po sexu. Chvilkové přerušení krevního oběhu v hypotalamu mozku, ke kterému prý dochází při zběsilém cvičení nebo při orgasmu, je tím, co tuto nepříjemnost spouští, shodli se vědci. Zcela výjimečně mohou některé ženy po orgasmu chvilkově ztratit i vědomí. Návštěva lékaře je i zde nutná.
    Autor: Shutterstock.com

  • Alergie na sperma


    Na sperma je v dnešní době alergických více žen, než by se mohlo zdát. Studie prokázaly, že v USA touto alergií trpí více než čtyřicet tisíc žen. Projevuje se stejně jako každá jiná alergie: svěděním, podrážděním, pálením. Použití kondomu může být východiskem, ale mnohdy nemusí jít ani tak o alergii na sperma jako na složky v něm obsažené. Pokud totiž trpíte některou z alergií na jídlo, potom je třeba to prodiskutovat také s partnerem, protože v jeho spermatu mohou být tyto látky obsaženy. Je nutno, aby nejedl to, na co jste alergická, alespoň 36 hodin před stykem.
    Autor: Shutterstock.com

  • Vlčí hlad


    Někteří muži míří okamžitě po sexu do ledničky a potřebují si dát něco k jídlu. Jsou ženy, které to mají také tak. Vlčí hlad, který nás nutí do sebe nacpat okamžitě kousek studené pizzy. Nebo vám to nedá a musíte si namazat chleba. Některé ženy trpí tím, že mají specifické chutě na určité jídlo. Stává se to i po intenzivním cvičení a sex, pokud je dobrý, cvičením je.
    Autor: Shutterstock.com

Klíčová slova:  sex, potíže, bolest, pláč, amnézie, doktor, rada, příznaky, ženy
Diskuse ke článku
.