Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Padesát odstínů temnoty: Nové video i datum premiéry druhého filmu

Fotografie
6. května 2015 | 06:00

Pokud jste v kině nestihly Padesát odstínů šedi (o čemž upřímně pochybujeme), už tento pátek – 8. května – se dočkáte vydání DVD s tímto dlouho očekávaným snímkem, natočeným podle stejnojmenného celosvětového bestselleru autorky E. L. James. Co ale fanoušky a především fanynky této knižní trilogie zajímá mnohem víc, je odpověď na otázku: Kdy se konečně dočkáme druhého filmu?

Druhý díl navazující trilogie nese název Padesát odstínů temnoty a začíná přesně tam, kde Padesát odstínů šedi skončilo – tedy u rozchodu Christiana a Anastasie.

Není žádným prozrazováním děje, že tito dva si k sobě cestu opět najdou, ovšem vstoupí jim do ní nejeden protivník.

V druhém díle se tak setkáme hned se třemi novými postavami – Anastasiiným nadřízeným Jackem Hydem, Christianovou bývalou sub Leilou Williams a postavou, na kterou jsme bezpochyby zvědavé nejvíc: paní Robinsonovou neboli Elenou Lincoln, tedy ženou, která mladého Christiana zasvětila do tajů BDSM.

Kdo bude hrát Elenu Lincoln a ostatní postavy, zatím jasné není. Každopádně se nemusíte bát, že by bylo něco pravdy na zprávách, že se v roli Christiana Greye objeví někdo jiný než charizmatický Jamie Dornan. Ostatně potvrzuje to i nejnovější teaser, který nás má na premiéru Padesáti odstínů temnoty nalákat.

A kdy se tedy druhého filmu dočkáme? Bohužel až za téměř dva roky. Filmové studio Universal Pictures totiž stanovilo datum premiéry Padesáti odstínů temnoty až na 10. února 2017. Nezbývá tedy než doufat, že se do té doby dočkáme alespoň mnoha ochutnávek v podobě videí, jako je právě toto:

Autor: brig