Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

50 odstínů šedi: Kdo bude hrát zvrhlou paní Robinsonovou?

  • 27. března 2015 | 11:30

    Už teď víme, že v druhém díle filmové trilogie Padesát odstínů temnoty si zahrají jak Jamie Dornan, tak Dakota Johnson a Rita Ora. Poprvé se ale potkáme také s postavou, o které se zatím jen mluvilo – Elenou Lincoln, které Anastasia přezdívá paní Robinsonová a která Christiana Greye jako domina zasvětila do tajů BDSM. Co víme, je skutečnost, že má být vysoká, zralá, štíhlá a platinově blond. Které herečky by se nám na její roli hodily nejvíc a proč právě ony?

  • Cate Blanchett

    Cate Blanchett
    Autor: profimedia.cz

     

    Nádherná Cate Blanchett je první žhavou kandidátkou na roli Eleny. Pokud jste totiž byli v posledních pár dnech v kině na novém snímku Popelka, jistě vás také dokázala přesvědčit o tom, že mrchu umí zahrát perfektně. Navíc z ní vyzařují taková elegance a ledový nadhled, které filmová paní Robinsonová prostě musí mít.

  • Gillian Anderson

    Gillian Anderson
    Autor: profimedia.cz

     

    I když si Gillian nejspíš pamatujete jako zrzku z Akt X, v seriálu Hannibal ji můžete vidět jako psycholožku, která pravděpodobně skrývá nejedno temné tajemství. Gillian shodila zrzavé mikádo a chlubí se nádhernou blond hřívou. Oblečte ji do upnutých černých koktejlek, nazujte nechutně drahé jehly a máte Christianovu dominu jako vyšitou.

  • Charlize Theron

    Charlize Theron
    Autor: profimedia.cz

     

    O tom, že nádherná Charlize Theron umí zahrát naprosto cokoliv, nás přesvědčila už ve filmu Zrůda. Navíc je velkou fanynkou knižní trilogie a sama se o roli Eleny aktivně zajímá. Je fakt, že fyzické požadavky pro ni splňuje dokonale.

  • Katie Holmes

    Katie Holmes
    Autor: profimedia.cz

     

    Bývalá manželka Toma Cruise Katie Holmes sice není prvním jménem, které nás v souvislosti s paní Robinsonovou napadne, podle zahraničních médií po této roli ale sama zoufale touží. Dokonce se nechala slyšet, že by právě roli Eleny Lincoln považovala za tu životní ve své kariéře a že by neváhala ani vteřinu odbarvit si své kaštanové vlasy na platinově blond.

  • Uma Thurman

    Uma Thurman
    Autor: profimedia.cz

     

    Dvorní herečka Quentina Tarantina splňuje všechny fyzické náležitosti pro roli Eleny a není pochyb, že herecký talent Umě opravdu nechybí. A po všech těch "hodných holkách" a kladných hrdinkách by si navíc – podle nás – rozhodně zasloužila vyřádit se v roli zvrhlé potvory, která nedá Anastasii spát.

  • Kim Cattrall

    Kim Cattrall
    Autor: profimedia.cz

     

    Kim Cattrall je bez debat herečkou, kterou bychom v roli Eleny Lincoln viděly nejraději. Nezapomenutelná a milovaná Samantha ze Sexu ve městě má kouzlo osobnosti, které jí těžko někdo odpáře. I přestože má už 58 let, bez problémů bychom jí hádali o dobrých 10 let méně. Jen se trošku bojíme, že pokud roli paní Robinsonové dostane Kim, budeme fandit víc jí než Anastasii.

Autor: brig
Diskuse ke článku
.