Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Oblečte se jako hrdinka Padesáti odstínů šedi! Tipy na outfity podle hitu kin

  • 23. února 2015 | 06:00

    Zamilovala jste se do knihy i filmu Padesát odstínů šedi? Poradíme vám, jak být stejně sexy a stylová jako hlavní hrdinka Anastasia Steele. Zdánlivě jednoduché a obyčejné outfity si určitě zamilujete.

  • První rande s Christianem

     

    První skutečné rande, první probdělou noc a také vstup do tajemné červené herny strávila Anastasia v topu, který jí na přání Christiana koupil Taylor. Stejně jako ona k sněhobílému tričku oblékněte šedé cigaretové kalhoty a vínovou bundu, která jednoduchému modelu dodá rafinovaný šmrnc. Navíc tmavý odstín bordó je barvou letošního roku, takže určitě zazáříte!

    Autor: profimedia.cz
  • Let v oblacích

     

    Nemusíte se zrovna chystat na romantický let kluzákem jako Anastasia, abyste se mohla obléci pohodlně, a přitom s nápadem. I zdánlivě nudné džíny s obyčejnou mikinou a bundou mohou vytvořit nadčasový outfit. Na víkendové výlety, procházky nebo dobrodružné výpravy je tento model jako dělaný!

    Autor: profimedia.cz
  • Nečekané dostaveníčko

     

    Na focení charizmatického miliardáře zvolila Anastasia velmi ležérní outfit. A vy se můžete inspirovat. Hlavní roli hrají opět jednoduché a nadčasové prvky, které dohromady vytvářejí moderní a pohodlný celek. V tomto případě platí, že méně je více!

    Autor: profimedia.cz
  • Rozhovor s panem Tajemným

     

    Zřejmě nejznámější outfit je ten, který si Anastasia vzala na své vůbec první setkání s Christianem – tedy na rozhovor do studentských novin, kam zaskočila místo nemocné Kate. Vy v podobně neformálním modelu můžete klidně vyrazit do práce, do školy nebo na večeři. Dejte však před kotníkovými botami přednost elegantním lodičkám, které outfit vynesou do výšin.

    Oblečte se ve stylu Anastasie z Padesáti odstínů šedi.
    Autor: profimedia.cz
  • Sexy obchodní schůzka

     

    Tento outfit hrál ve filmu i v knihách významnou roli. Elegantní, avšak velmi sexy šaty zvolila Anastasia na "obchodní jednání" ohledně velmi nemravné smlouvy, ze kterého pak od Christiana odjela domů, aniž by k čemukoliv došlo. Vy v podobných šatech rozhodně nemusíte plánovat nic nemravného, jsou totiž maximálně elegantní, a tak se hodí i na ty nejluxusnější příležitosti.

    Autor: profimedia.cz

Diskuse ke článku
.