Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tyto ženy se nestydí za svá nahá těla ani odpovídat na intimní otázky

21. ledna 2015 | 14:00

Webové stránky australské herečky Caitlin Stasey vznikly od ženy pro ženy. Krásná herečka totiž přiznala, že sama od puberty trpěla spoustou mindráků. Ty se ještě prohloubily, když začala pracovat v šoubyznysu. Na jejích stránkách má každá žena – jakékoli barvy pleti, vyznání, hubená nebo oplácaná – šanci ukázat všem, že je hrdá na své tělo a na svou sexualitu.

Na stránkách herself.com najdete několik profilů žen, které jsou plné jejich nahých fotografií, ale má to ještě mnohem hlubší rozměr. Nahé fotografie žen totiž doplňuje rozhovor, který odhaluje také jejich nitro. Odpovídají v něm na otázky, z nichž se dozvíte, jak objevovaly svá těla, svou sexualitu, jak je ovlivnilo dětství a výchova rodičů, a na další podobné, velmi osobní otázky.

Caitlin oslovila kvůli spolupráci na projektu fotografku Jennifer Toole, která dokáže vytvořit takovou atmosféru, že se ženy před objektivem přestanou stydět. „Je až neuvěřitelné, kolik žen se před focením omlouvalo za svá těla,“ prohlásila herečka a dodala: „Doufám, že tahle stránka bude pro ženy oázou bezpečí, kde se budou cítit dobře a která jim dodá více odvahy a sebevědomí do života.“

Projektu se může zúčastnit kdokoliv, stačí napsat na e-mailovou adresu, že máte zájem, napsat vaši lokaci a čekat na odpověď. Všechny ženy jsou zvány. Možná  zrovna vy budete mít odvahu se připojit. Podívejte se na ženy v galerii, všechny jsou krásné!