Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Skandální video: Návod k orálnímu sexu! Grapefruitová technika

Grapefruit je prý skvělým pomocníkem při orálním sexu
9. prosince 2014 | 14:00

Internet je plný různých návodů, je tedy jasné, že co se týče sexuálních technik, určitě můžete najít také ledasco. Nám se to také podařilo! Orální sex je samostatná disciplína, kterou je třeba neustále zdokonalovat, protože jak ženám, tak mužům dělá uspokojování tohoto druhu velice dobře.

Vypilujete-li tuto zručnost k dokonalosti, můžete si být jistá, že váš partner to náležitě ocení. Narazili jsme na jeden videonávod, který popisuje takzvanou grapefruitovou techniku.

To, co potřebujeme, je grep v tělesné teplotě, můžete ho na chvíli ponořit do teplé vody. Poté grep seřízněte z obou stran, klasicky odřízněte „prdelky“. Poté vyřízněte do ovoce otvor odpovídající obvodu penisu vašeho partnera a nástroj máte připravený.

Celý proces přípravy byste měla dělat tak, aby ho partner neviděl, a posléze mu zavázat oči. Nepotřebujete vysvětlovat, na co ten grep máte a co s ním hodláte dělat. Když bude mít zavázané oči, připravíte si ho tak, aby měl erekci, potom vezmete grep, nasadíte ho na penis a pohybujete jím nahoru a dolů a zároveň ho stimulujete také orálně. Měl by to být zážitek, který bude chtít znovu a znovu!