Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Sexuální poloha vodopád: Kaskáda orgasmů ve vaší režii

Zkoušet nové polohy je zábava
7. listopadu 2014 | 12:00

Pojďme si to říct na rovinu. Spousta z vás je v dlouhodobém vztahu a každodenní povinnosti vás mnohdy vyčerpávají natolik, že když nastane večer, nemáte už ani sílu na to dojít do sprchy a usínáte na gauči u televize, natož snažit se o nějaké vášnivé chvilky. Když už se přeci jen vybičujete k výkonu, asi to skončí nějakou klasickou polohou a veškeré experimenty jdou stranou.

Samozřejmě, že každý z nás má nějakou svou oblíbenou polohu, která vyhovuje všem našim představám o procítěném sexu. S každým partnerem se také může stát, že je ta poloha jiná, a to je naprosto normální věc, stejně tak jako každý partner je jiný. Někdy máte doma klasika, který není novinkám příliš nakloněn a jindy hravého experimentátora, který naopak neustále překvapuje něčím novým.

Poloha, kterou vám dneska představíme, nepatří mezi ty nejznámější. To však neznamená, že nestojí za vyzkoušení! Až tedy nastane ten správný čas, kdy si s partnerem uděláte hezký večer, který skončí vášnivým sexem, zkuste mu navrhnout trochu experimentu. Jistě ocení vaši snahu okořenit váš sexuální život, protože ač se k němu moc často nedostanete, bude vědět, že na to alespoň myslíte.

Už ze samotného názvu je patrné, jak poloha bude asi vypadat. Muž si lehne na okraj postele tak, že na ní bude mít spodní část od pasu dolu a jeho tělo bude splývat až na zem. Vy si na něj nasednete tak, že se nohama budete zapírat o hrany postele. Vašemu partnerovi se tak naskytne neuvěřitelný pohled, který už sám o sobě bude stimulovat každou jeho buňku. Vy si na něm můžete diktovat tempo, podle toho, jak vám bude vyhovovat a hlubokými průrazy, které tato poloha poskytuje, tak dosáhnout nevídaně slasti.