Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Vyšla nová bible sexu! Průvodce orgasmem pro každou moderní ženu

4. listopadu 2014 | 13:42

Pokud jste fanynkou sexuálních praktik, které provádí Christian Grey s Anastasií Steelovou v Padesáti odstínech šedi, potom vám v knihovně nesmí chybět kniha Betony Vernonové, Budoárová bible. Kniha je velmi praktickým průvodcem sexuálním potěšením, které vám pomůže najít vlastní identitu a odhalit rozkoš, o které jste neměla ani tušení.


Sama autorka je velice zajímavá. Proslavila ji kolekce intimních šperků, které nosí například Christina Aguilera nebo Angelina Jolie. Když přišla se svou první řadou erotických ozdob, ukázalo se, že ne úplně všichni mají na sex tak otevřený názor jako ona sama a rozhodla se to změnit.

Než vznikla Budoárová bible, která její sexuální filozofii představuje širší veřejnosti, pořádala semináře a kurzy, na kterých vysvětlovala, že být otevřený novým věcem a to nejen v běžném životě, ale také v intimní oblasti, není vůbec nic špatného.

Betony Vernon
Autor: FRANCOIS BERTHOUD

Nenechte se zmýlit, i když se Betony ve své knize zabývá sexuální rozkoší, kniha není nijak vulgární nebo pobuřující. Naopak, ti, jež se rozhodnou prozkoumat vlastní sexualitu a nebojí se zkusit při této sebepoznávací cestě použít transcendentních technik, jako jsou bičíky, svorky, šimrací peříčka, bondáž a další, zde najdou mnoho praktických rad, jak bezpečně na to. Způsob, jakým autorka veškerou problematiku vysvětluje, je velmi čtivý, hravý, lehký a opravdu decentní.

Kniha je opatřena také nádhernými kresbami, jejichž autorem je jeden z nejoriginálnějších módních ilustrátorů konce dvacátého a začátku jednadvacátého století, Francois Berthoud. Spolupracoval na kampaních s Pradou a jeho kousky byly již mnohokrát vystavovány v prestižních galeriích.

Právě teď probíhá na našem facebooku soutěž o pět kusů Budoárové bible, pokud po ní toužíte, tak se můžete zapojit zde