Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Co vás na něm nejvíc vzrušuje a co to o vás vypovídá

  • Jsou to drobnosti, ale vás neskutečně vzrušují
    11. září 2014 | 15:11

    Pokud se vám někdo líbí, jsou jisté maličkosti na jeho osobě, které vás vzrušují. Nejsou to romantická gesta, kterými vám ukazuje svou lásku a náklonnost, ale úplně základní věci nebo rituály, které se pro jiného zdají jako běžná záležitost, ale vás rozpalují do běla. Podle toho, která taková maličkost vás přivádí k varu, se dá odhadnout, jaká jste nebo vysvětlit, proč vás vzrušuje zrovna to.

  • Uniforma


    Uniforma vyjadřuje to, že si již vydobyl jisté postavení a ve vás pravděpodobně vyvolává pocit bezpečí. Pocit bezpečí může být sexy a také si vedle muže v uniformě připadáte více jako žena a to je silné afrodiziakum.
    Autor: shutterstock

  • Je ženatý


    Existují určité typy žen, které vzrušují zadaní muži, prstýnek na prstě je pro ně symbolem toho, že je něčí, že někomu patří, ale může být také odlouděn. Pohání je touha a soutěživost, potřebují si dokázat, že by kvůli nim byl muž schopen opustit tu druhou.
    Autor: shutterstock

  • Jeho pracovitost


    Pro mnoho žen je nesmírně důležité, aby měly rovnocenný vztah s mužem a tudíž, aby práce v domácnosti nepadala pouze na ně. Pokud muž doma nepomáhá, cítí to žena jako nedostatečnou morální podporu. Pokud muž sám uklidí, umyje nádobí nebo nakoupí, dokáže to mnohdy s ženou dělat divy.
    Autor: shutterstock

  • Srostlé obočí


    Jistá studie tvrdí, že ženy jsou mnohem více sexuálně přitahovány muži, kteří nevypadají šťastně. Srostlé obočí způsobuje to, že muž vypadá zamračeně a také působí dominantnějším dojmem, to je právě ten spouštěč, který na ženy funguje. Na ženy, které touží po dominantním partnerovi.
    Autor: shutterstock

  • Ruce


    Na ruce se ženy nedívají s tím, že by měřily, jak jsou velké a podle toho usuzovaly o velikosti v jiných partiích. Když je žena zaměřená na ruce, zajímá ji, jak jsou silné, jakou mají strukturu. Čím silnější tím lepší. Pěstěné ruce, na kterých je vidět, že tráví více času na manikúře než vy sama, rozhodně moc rajcovní nebudou. Silné ruce představují opět pocit bezpečí.
    Autor: shutterstock

     

Klíčová slova:  sex, vzrušení, vztahy, láska, impuls
Diskuse ke článku
.