Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Sex jako z románu! Nejerotičtější polohy z knihy Padesát odstínů šedi

  • Video se připravuje ...
    30. srpna 2014 | 15:00

    Román Padesát odstínů šedi je plný sexu a sexuálních hrátek. Pokud i vy patříte k těm ženám, jež vztah mezi Anastázií a Christianem fascinuje a tajně sníte vyzkoušet některé z věcí, kterými nezkušená hlavní hrdinka prochází, teď budete mít možnost, neboť jsme vybrali několik poloh, které ať už máte román ráda nebo ne, rozhodně stojí za vyzkoušení.


  • Zloděj věnečků


    V téhle poloze přišla Anastázie o panenství a vychutnáte si ji asi takto. Lehněte si na záda, zvedněte nohy a skrčte je v kolenou. Nechte svého partnera, aby do vás velice pomalu proniknul a zopakoval to třeba tak čtyřikrát. Potom by měl přenést svou váhu na lokty a tím pádem také nalehnout na vás a dále pokračovat v přírazech.
    Autor: profimedia.cz

  • Anastázina žádost


    Tady do vás bude partner vstupovat zezadu. Vy klečíte na kolenou a on do vás zezadu, velice pomalu proniká, několikrát to opakuje a potom z vás vystoupí a nechá vás klečet a prosit, protože vy budete chtít, aby do vás znovu pronikl. Poté co vás partner nechá chvilinku skučet, budete pokračovat dál, záleží na vás, jestli si to párkrát zopakujete.
    Autor: entertainment weekly

  • Greyova provokace


    Nechte svého partnera, svázat vám ruce a položte se na postel s rukama nad hlavou. Měl by pomaličku zlíbat celé vaše tělo a předvést vám ten nejskvělejší orální sex, jaký jste kdy měla. Hned po vašem vyvrcholení by se vás měl zmocnit a to opravdu tvrdě a rychle.
    Autor: Profimedia.cz

  • Hravá otočka


    Hned po žhavé předehře ho nechte, ať si vás na posteli otočí na břicho, skrčte nohy v kolenou, klekněte si. Přitom budete mít hlavu na posteli a zadeček pěkně vyšpulený do vzduchu. Dovolte mu, aby vám naplácal, a pak si vás nekompromisně vzal.
    Autor: .facebook.com/FiftyShadesOfGreyTrilogy

  • Masáž bradavek pana Greye


    Tohle je spíš jen takový zahřívací manévr, ale je velice sexy a vzrušující. Především, když vy jste nahá, rozhodně je to nutné alespoň od pasu nahoru. Ve stoje se k vám zezadu přiblíží a vy zvednete ruce, a budete mu vískat vlasy na temeni hlavy, zatím co on se bude hodně intenzivně věnovat vašim bradavkám.
    Autor: Profimedia.cz

  • Erotický bičík


    Nechte ho, aby vás svázal, při tom budete mít také zavázané oči, takže nebudete schopna pohybu a ani nebudete vidět, co s vámi dělá. Bičíkem by měl přejíždět pomalu po vašem bříšku a věnovat pozornost i ňadrům. Pomalu si hledat cestu k vašemu klitorisu, který by měl stimulovat tak dlouho, dokud nepřijde vyvrcholení.
    Autor: Profimedia.cz

  • Svázaný mostík


    Máte ruce připoutané k čelu postele a ležíte na břiše. Vystrčte na něj prdelku a nechte ho, aby si vás vzal zezadu. Pevně se držte čela postele a tlačte se na něj, co to jen půjde.
    Autor: Carter Smith pro CQ

     

     

Klíčová slova:  sex, padesát odstínů šedi, polohy, erotika
Diskuse ke článku
.