Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

50 odstínů šedi: Musíte vidět! Vydejte se na prohlídku Christianova bytu

31. ledna 2015 | 20:00

Pouhých dvanáct dní nás dělí od premiéry filmové adaptace bestselleru Padesát odstínů šedi a vypadá to, že čím více se tento den blíží, tím víc materiálu kolem tajemného pana Greye a neodolatelné slečny Steelové si užijeme.

Poslední pecka, kterou tvůrci filmu odtajnili veřejnosti, opravdu stojí za to. Je jí totiž virtuální prohlídka bytu Christiana Greye, která je vymyšlená do nejmenších detailů.

Na stránce christiangreysapartment.com se tak můžete projít všemi místnostmi Christianova luxusního bytu, jako jsou kuchyně, jídelna, obývací pokoj nebo Anina ložnice, přičemž samotnou prohlídku začínáme už v osudném výtahu, ve kterém se Christian rozhodl "srát na papírování".

To, co našim očím ovšem bohužel zatím zůstává skryto, je Christianova ložnice, koupelna a samozřejmě červená herna. Snad vám tuhle smutnou skutečnost vykompenzuje alespoň možnost nechat si zahrát na klavír.

Musíme zkrátka uznat, že Universal Studios mají celkové pozadí kolem filmu vymyšleno opravdu dobře a bylo by divné, kdyby se z Padesáti odstínů šedi nestal kasovní trhák a jeden z nejnavštěvovanějších filmů tohoto roku. My už svůj lístek máme, a co vy?

Takto bude ve filmu vypadat ložnice Anastasie.
Autor: christiangreysapartment.com

Zjistěte, jak bydlí filmový Christian Grey.
Autor: christiangreysapartment.com

Autor: brig