Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Jaký vliv má velikost prsou na sexuální vzrušení?

  • Citlivost vašich prsou hraje roli během sexuální předehry
    28. července 2014 | 15:09

    Velikost mužského přirození se v souvislosti se sexem řeší celkem často, nyní někoho napadlo, že by se mohl zaměřit také na velikost ženského poprsí. Výzkumy došli k jasnému závěru. Velikost poprsí hraje při sexu roli. Ani ne tak u mužů, i když samozřejmě jsou muži, kteří mají raději vyvinutější vnady. Jde tu spíš o to, který tvar prsou je jak citlivý a jak je laskat, aby to mělo nějaký účinek.

  • Velká prsa


    Studie, která byla prováděna na univerzitě ve Vídni, prokázala, že velká prsa jsou až o dvacet čtyři procent méně citlivá než malá. Od bradavky totiž vedou nervy, které jsou, dle odborníků příliš natahovány a přepínány, proto jsou velká prsa spíše citlivá na stranách. Pokud chce tedy muž ženu nažhavit laskáním prsou, měl by ji stimulovat právě tam a ne na bradavkách. Zkusit by měl i jemné kousání.
    Autor: Shutterstock.com

  • Malá prsa


    Je logické, že tedy co se citlivosti týče, jsou na tom ženy, kterým příroda v této oblasti moc nepřála a mají tak zvaná prsa po tatínkovi, mnohem citlivější. Snesou větší tlak a milují každý dotyk.
    Autor: shutterstock

  • Povislá prsa


    Taková prsa jsou na to úplně nejhůř. Nejen, že jsou jejich nervy, které přenášejí veškeré pocity z dotyků nataženy, ale pokleslými prsa jsou ještě neustále stlačovány jejich tíhou. Pokud tedy muž chce ženám s pokleslými prsy udělat dobře, měl by ji položit na záda, tak totiž prsa změní tvar.
    Autor: Shutterstock.com

  • Plastická prsa


    Pokud je plastická operace provedena šikovnými odborníky, neměla by mít vůbec vliv na jejich citlivost. Samozřejmě, jak jsme se zmínili již předtím, je jasně prokázáno, že větší prsa nejsou tak citlivá jako malá. Tento typ prsou má rád úplně stejné dráždění jako každé jiné.
    Autor: Shutterstock

Klíčová slova:  prsa, sex, vzrušení, velikost
Diskuse ke článku
.