Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Životu nebezpečný sex! Žena skončila v nemocnici po sexu s manželem

Po noci plné vášně skončila Američanka v nemocnici na pokraji života a smrti
19. července 2014 | 15:00

Život je plný nepřeberného množství bláznivých příběhů. Co ovšem připravil osud pro Američanku Kristyn, to je opravdu raritka. Alergie, která ji sužuje, se vyskytuje velice zřídka, ale je tak silná, že může zemřít. Kristyn je alergická na sperma svého manžela.


Nebylo tomu tak odjakživa. Manželé zplodili zdravého syna, ale po porodu se začaly u Kristyn objevovat různé komplikace, které ji trápily natolik, že neměla sex se svým mužem téměř rok. Na manželovi narozeniny se Kristyn rozhodla, že pro něj připraví skvělé překvapení. Narozeninový sex, byl jistě tím nejlepším dárkem, který si mohl Sean přát, po tom co měli s manželkou nucenou dlouhou pauzu. Překvapení se ovšem konalo s nečekanými následky.

Spermie
Autor: SHUTTERSTOCK.COM

Sex je většinou aktivita velice příjemná a maximálně se během něj zvedne krevní tlak nebo se zvýší dechová frekvence, v případě mladé Američanky ovšem nastalo hotové peklo. Začala celá otékat a dostavily se také potíže s dechem. Sean musel okamžitě volat sanitku a jeho manželka během převozu do nemocnice ztratila vědomí.

Doktoři se nejprve domnívali, že má zřejmě alergii na jeho parfém, ale nakonec testy prokázali, že má vzácnou formu alergie. Během těhotenství se u ní rozvinula zvýšená citlivost na sperma, která je velmi podobná alergii na arašídy, tedy jedna z nejsilnějších alergií vůbec. Pro příště, až si bude chtít tahle dvojice zařádit, musí bezpodmínečně použít kondom, protože bez něj, je sex pro Kristyn životu nebezpečný!