Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Nevšední triky francouzských milenek

  • Mírně neortodoxní postoj zaujímají Francouzi k sexu
    16. května 2014 | 15:07

    Francouzky a Francouzi mají velmi otevřený přístup k sexu. Občas je až šokující, jak se vlastně k sexu staví, nedělají z něho žádnou vědu, tolerují podvádění a berou ho jako přirozenou záležitost, nad kterou se nesmí zbytečně moc přemýšlet, ale prostě si ho hlavně užít.

  • Sex hned na první schůzce


    Ve Francii se s tím prostě nepářou. Na rozdíl od zbytku světa, kde panuje pocit, že pokud žena na prvním rande skočí s chlapem rovnou do postele, tak je lehčích mravů. Francouzky na to jdou z úplně jiného konce. Na prvním rande na sex dojde vždycky. „Pokud se vám někdo líbí, tak se s ním prostě vyspíte a pokud je sex dobrý a přeskočí jiskra, tak začneme teprve budovat vztah,“ říká Maia Mazaurettová, francouzská sex sloupařka.
    Mírně neortodoxní postoj zaujímají Francouzi k sexu
    Autor: shutterstock

  • Zbavte se rituálů


    Randění má spoustu podivných pravidel, která si sami stanovujeme, a akorát nám všechno komplikují. Někoho potkáme, vyměníme si telefonní čísla a pak čekáme, kdo zavolá první. Nejraději bychom napsali nebo zavolali hned, ale pravidla stanovují, že bychom měli počkat. Francouzi jsou mnohem přímočařejší. Stejně jako přistupují k sexu. „Nesmí se nad tím moc přemýšlet, protože čím víc o sexu přemýšlíte, tím větší tlak na něj kladete a pak když k němu tedy konečně dojde, tak jste tak nervózní, že si to ani neužijete,“ říká Mazaurettová.
    Mírně neortodoxní postoj zaujímají Francouzi k sexu
    Autor: shutterstock


  • Sex není o morálce


    Francouzi nespojují sex s morálkou nebo životními hodnotami. Je jim jedno, kolik milenek má prezident a jsou velice tolerantní, co se podvádění ve vztahu týče. „Je důležité nastavit si pravidla. Pokud se mezi sebou partneři domluví, že sex s jinými partnery je v pořádku, tak je vše bez problémů. Mám spoustu kamarádů, kteří mají podobná pravidla, a funguje jim to. Jsou v mnoha případech domluvení, že podvádět ano, ale neříkat o tom tomu druhému,“ vysvětlila Mazaurettová.
    Mírně neortodoxní postoj zaujímají Francouzi k sexu
    Autor: shutterstock

  • Pouze orální sex, nikdy..


    „My jsme přesvědčené, že mít pouze orální sex je divné. Nechápu, proč by žena měla přistoupit na to, provádět na muži orální sex a u toho také skončila. Vždyť nevnímáme potěšení v puse, žena z toho takhle nic nemá,“ udivuje se sloupkařka.
    Mírně neortodoxní postoj zaujímají Francouzi k sexu
    Autor: shutterstock


  • Třicet minut stačí


    Pokud vás zajímá, jak dlouho se musíte znát s mužem, abyste s ním mohla jít do postele, podle Mazaurettové je ta nejnižší hranice třicet minut! „Když se poprvé potkáte s mužem, je třicet minut minimální doba, kdy můžete zjistit, jestli není psychopat a než vybudujete trochu sexuálního napětí. Samozřejmě, že pokud potkáte muže na večeři s přáteli, počkejte až po dezertu.“
    Mírně neortodoxní postoj zaujímají Francouzi k sexu
    Autor: shutterstock


Klíčová slova:  sex, triky, francouzky, francouzi
Diskuse ke článku
.