Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Co si muži opravdu myslí o sexu a nevěrách?

  • Překvapte svého partnera uměleckým dílem v kalhotkách
    6. února 2014 | 15:00

    Porozumět tomu, jak muž smýšlí, co se mu v té jeho hlavince honí za myšlenky, to je občas nad naše chápání. Je to tak zřejmě od přírody dáno, že muži nerozumí nám a my nedokážeme pochopit je. Přesto, že se mnohdy opravdu snažíme vcítit do jejich role, je to nadlidský výkon. Co si tedy muži opravdu myslí o sexu a ožehavých otázkách s ním spojených?

  • Cítí se muži v ohrožení, když jste měla hodně sexuálních partnerů?


    Film Padesát odstínů šedi se podle tvůrců obejde bez sexu!
    Autor: .facebook.com/FiftyShadesOfGreyTrilogy
    V podstatě nechceme vůbec myslet na to, kolik partnerů žena měla. Je nám jasné, že za sebou má jistou minulost, ale čím méně o ní víme, tím lépe. Pokud na nás začnete praktikovat nějakou super techniku, kterou jste se naučila v rámci tantrických či jiných lekcí s nějakým učitelem, neříkejte nám to, protože potom se nám ten obrázek, vy s nějakým učitelem dostane do hlavy a už nepůjde ven. Raději lžete, že jste to viděla třeba v Kamasutře a vždycky to chtěla vyzkoušet.

  • Očekávají muži, že ženy budou stejně sexuálně aktivní jako oni?


    Orgasmus na který nezapomenete
    Autor: shutterstock
    Záleží na tom. Jak moc výjimečně byste se cítila, kdybychom vám řekli, že v podstatě bereme cokoli co má sukně a zájem? Asi moc ne co! My jako chlapi vám dáme okamžitě vědět, jestli se nám líbíte a že bychom vás chtěli, je jen na vás jestli budete souhlasit a jak daleko hodláte zajít. V zásadě nikdo není víc překvapený než my, když se to povede a vy řeknete ano, jdeme na věc. To v žádném případě neznamená, že bychom si o vás mysleli, že jste lehkých mravů, když s námi skočíte do postele hned na prvním rande. Ovšem pozastavíme se nad tím, jak to šlo hladce a pak si říkáme, jestli to není tím, že nejste příliš vybíravá. Pokud nehledáme stálou partnerku, tak to nás není žádný problém, ovšem v tom druhém případě asi budeme pokračovat v hledání, protože chceme někoho, kdo chce nás a ne jen někoho kdo hledá v chlapovi jen ty patřičné fyzické předpoklady.

  • Myslíte si, že láska prochází žaludkem?


    sex
    Autor: Shutterstock.com
    Po pravdě řečeno o nás mužích je známo, že milujeme jídlo a jídlo je základním instinktem v otázce přežití. Rozmnožování a potrava, pokud jsme hladoví, tak se nám nechce do ničeho, natož do sexu, ale na druhou stranu nejsme zase tak vybíraví. Zasytí nás cokoli, a pokud bychom měli volit mezi krásnou a vášnivou ženou, která má pořád chuť na sex, ale v kuchyni je absolutně nemožná nebo obtloustlou kuchařkou jak závodní jídelny, která na sex nikdy nemyslela, ale zato vaří jako bohyně, potom rozhodně volíme první variantu. Raději se nacpeme pizzou z krabice, vyčerpaní vášnivým sexem.

  • Ztrácí muži zájem, pokud je žena nechá na sex čekat?


    Přišel vám na nevěru? Nic netajte. Už je to stejně zbytečné.
    Autor: Shutterstock.com
    Není čekání jako čekání. Pokud si myslíme, že nás necháváte čekat proto, že nás chcete opravdu poznat, potom rozhodně trpělivě čekáme, co z toho bude dál. Protože se nám líbí to, že jste ve svých partnerech vybíravá a cítíme se pak velice privilegovaní, když se nakonec rozhodnete, že k sexu dojde. Ovšem nejsme žádní idioti a nenecháme se tahat za nos od holky, která si jen tak z rozmaru říká, kolik večeří zadarmo z nás asi tak vypadne. Takže je to jednoduché, pokud vy budete mít zájem, budeme mít zájem i my.

  • Myslíte si, že sex na jednu noc nikdy nemůže skončit svatbou?


    Orgasmus na který nezapomenete
    Autor: shutterstock
    Ženy už od puberty fantazírují o svém muži snů, to chlapi nedělají. V podstatě je pro nás důležité načasování. Pokud nebudeme v životě nebo po profesní stránce ještě připraveni se vázat, tak nás k tomu nedoženete nijak a je jedno, jestli nás necháte čekat nebo s námi skočíte do postele rovnou. Ovšem je fakt, že sex na jednu noc v sobě často obsahuje velké množství vypitého alkoholu a člověk pak nikdy neví, jestli ta chemie byla jen na základě vypitého likéru nebo opravdová.

  • Co si muži myslí o nevěrných mužích?


    Promiskuita
    Autor: Shutterstock.com
    Většina mužů potřebuje k nevěře důvod, znamená to, že nejsou doma s něčím spokojeni. Ovšem mnohdy stačí jen pěkná prdelka, která se kolem nich ochomýtne, pár skleniček alkoholu a pokud slovo dá slovo, skončí v posteli s holkou ani nevědí jak. Ovšem to neznamená, že svou partnerku nemilují. V podstatě pro chlapy sex není takové haló. Pokud se pak spořádaně vrátí domů k manželce a dětem, je vše v pořádku. Nebo ne?

     

     

Klíčová slova:  sex, nevěra, vztahy, muži, názor
Diskuse ke článku
.