Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Nejtrapnější triky nevěrníků: Manželce dával prášky na spaní!

Nevěra
23. února 2014 | 06:00

Muži i ženy se navzájem podvádějí. A prý asi tak nastejno. Ženy ale údajně dokážou líp lhát. Určitě? Jako to tak vypadá, tak možná ano. Tady jsou nejtrapnější lži a triky, které vymysleli chlapi, aby před partnerkou zakryli nevěru.

1. V hlavní roli bunda

Nevěrník, když se chtěl setkat se svoji milenkou, manželce tvrdil, že jde do hospody. Koupil si dvě stejné bundy. Jednu si oblékl a druhou propašovával ke kamarádovi, nočnímu hlídači, který ve svojí „kanceláři“ hulil jako fabrika. Když se záletník vracel z dostaveníčka, zastavil se u kámoše, oblékl si kouřem nasáklou bundu a tu druhou strčil do hydrantu u domu. Tak to dělal, než se všechno provalilo.

2. Manželce strkal do čaje prášky

Tenhle výtečník byl ostřejší hoch. Aby mohl vyrazit na rejdy, večer dával manželce do čaje prášek na spaní. Počkal, až usne, a na dvě hodiny se šel povyrazit k sousedce.

3. Falešná zlomenina

Ženatý milovník měl bratra - ten žil sám. Casanova ho požádal, aby zavolal jeho manželce. Důvod? Švagr prý upadl a má asi zlomenou nohu. Nutně tedy potřebuje bratra, aby ho odvezl do nemocnice. Údajná hospitalizace trvala dva týdny, během kterých si záletník užíval. Co dostaveníčko, to fingovaná návštěva u bratra. K prozrazení došlo poté, co do nemocnice bez ohlášení přišla manželka a po zraněném chudákovi švagrovi pátrala, ale nenašla ho.

Tajné telefonáty napoví, že ve vztahu není něco v pořádku
Autor: profimedia.cz

4. Koupil ženě kurzy jógy

Další, mimomanželského sexu chtivý ženatec, byl aspoň velkorysý. Manželce koupil za těžké peníze kurzy jógy, pokaždé spojené s hodinou meditací. Zatímco paní poctivě cvičila a poté rozjímala, její partner prožíval vášnivé chvilky v náručí manželčiny sestřenice.

5. Zadlužil se

Pitomou výmluvu s nepříjemnými následky si kvůli románku našel i pátý rytíř. Doma předstíral, že chodí do dvou zaměstnání – do toho druhého pochopitelně po večerech. Aby z večerních šichet „jakože nosil výplatu“, vypůjčil si větší částku u banky. Celý podvod se provalil poté, co filuta přišel o práci a neměl z čeho platit dluhy.

Pánové, nejspíš platí fakta z průzkumů, že i my ženy jsme stejně tak nevěrnice, jako vy. Ale prosím vás, vymýšlejte si trochu normálnější fintičky. Tyhle jsou fakt na hlavu!

Autor: rie