Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Nestyďte se a užijte si orální sex! Víme, jak na to!

Sex je zábava
16. ledna 2014 | 16:30

Myslíte si, že jste tam dole neatraktivní? Bojíte se, že mu nebudete dost dobře  vonět, a chutnat? Nenechte se odradit!


Orální sex je prostě pro mnohé z nás poněkud tabu. Raději poskytneme parnerovi uspojení ústy, než ho necháme udělat stejnou službu. Zvláštní na tom je, že i spousta mladých dívek je přesvědčena, že orální sex je příliš intimní a že jejich vagína je ošklivá a tudíž mnohdy ani nemohou dojít k orgasmu, neboť celou dobu přemýšlí nad tím, že je to nechutné a cítí se být příliš zranitelné.

Ovšem sex je intimní a zranitelnost není v tomto ohledu nic negativního. Pokud se dva lidé rozhodnou mít spolu sex, je tu spojení, energie, která mezi nimi utváří speciální pouto. Nesmíme se bát uvolnit a užít si sex ve všech jeho formách.

Mnoho z nás je přesvědčeno, že muži v tomto směru mnohem raději přijímají, než dávají.  Ano, to může být pravda, ale s co takovým milencem. Je mnoho mužů, kteří nedokážou pochopit, proč je k sobě nepustíte. Ti, kteří raději dávají, než přijímají, jsou mnohem lepšími partnery, a to už v ložnici nebo mimo ní.

Sex je zábava
Autor: shutterstoclk


Tak a teď co udělat pro to, aby pro vás bylo snazší přijímat od muže orální uspokojení. Prostudujte si tyto jednoduché kroky a v první řadě se naučte milovat sebe samu.

1. Máte zrcátko?
Naučit se milovat sama sebe znamená, že akceptujete to, jak vypadáte a naučíte se mít to ráda. Vezměte si zrcátko a prohlédněte si to, co vídá muž. Když se podíváte na své přirození, můžete ho přirovnat k rozkvetlému květu růže. Přemýšlejte tedy o svém přirození jako o krásném květu a která včelka by mu odolala?

2. Osobní rituál
Každý den se neučte pochválit se. Takový malý rituál, který budete dělat ráno před zrcadlem. Zapomeňte na reklamy v televizi a časopisech, které diktují co je krásné, jakou barvu vlasů mít, délku řas. Podívejte se na sebe a pochvalte se, řekněte si, jak jste krásná. Nejdůležitější je být sama sebou, vy sama jste originál!

sex v koupelně
Autor: Shutterstock.com
3. Přijměte fakt, že váš muž miluje vaše tělo
Mnohokrát se dokážeme přesvědčit o tom, že náš muž nemá naše tělo rád. To není pravda, muži milují normální ženy. Vůbec se nefixují na maličkostech jako je celulitida, strie nebo pihy, tak jako to děláme my. Muži milují naše křivky, a pokud se naučíte s nimi pracovat a zapomenete na všechny ty reklamy na spodní prádlo, přidáte notnou dávku sebevědomí a entuziasmu, budete největší hvězda! Zapomeňte na komplexy a nechte ho, aby vás potěšil, uvidíte, že nebudete litovat!