Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Vycvičte si božský orgasmus: 5 cviků pro dokonalý sex

  • Sex může být skvělý díky cvičení. Zkuste to!
    15. ledna 2014 | 11:00

    Nedaří se vám dosáhnout s partnerem orgasmu? Pomozte si k němu jednoduchými cviky, výsledek vás příjemně překvapí.

  • Dřepy pro větší libido


    cvičení
    Autor: Shutterstock.com
    Cvičení dřepů z vás udělá nejen sexy krásku, ale také sexuální bohyni. Díky dřepům se vám prokrví genitálie, zvýší se vaše chuť na sex a dosáhnete bouřlivějšího orgasmu. Postavte se zpříma na podložku, nohy rozkročte na šíři ramen a pomalu přecházejte do dřepu. Zatněte přitom hýždě a zpevněte břišní svaly. Opakujte 30x.
  • Posilujte pánevní dne pro božský orgasmus


    cvičení
    Autor: Shutterstock.com
    Nejčastější pohyb, který provádíte během sexu je zároveň i skvělým posilovacím cvikem. Pusťte se do něj i mimo ložnici a až se příště oddáte milostným radovánkám, budete se doslova divit. Lehněte si na záda, nohy pokrčte a ruce dejte podél těla. Podsaďte pánev, zpevněte břišní svaly a nadzvedněte zadeček nad podložku. Snažte se v této pozici co nejvíce zatnout vaginální svaly, jako byste zadržovala moč, a počítejte do deseti. Vraťte se na podložku a opakujte 20x.
  • Sexy pozice hory


    cvičení
    Autor: Shutterstock.com
    Sexuální bohyní se můžete stát díky jednoduché pozici hory, která posiluje šikmé břišní svaly, a ty zase zlepšují vaši sexuální zdatnost. Položte se na podložku, obličej směřuje dolů, opřete se o lokty a nohy si zapřete o špičky. Snažte se neprohýbat v oblasti pánve, ale naopak držet záda rovná a břišní svaly zpevněné. Z této pozice přejděte do tzv. pozice hory, kdy se budete opírat o dlaně, zadeček zvednete do výšky a bříško vtáhnete co nejvíce dovnitř a v této pozici vydržte, než napočítáte do deseti. Vraťte se do původní pozice a opakujte 30x.
  • Sexuální závěs


    cvičení
    Autor: Shutterstock.com
    Skvělým způsobem, jak si opatřit neskutečný orgasmus a posílit stimulaci klitorisu je cvičení, které posiluje stehenní svaly a je velice jednoduchý. Klekněte si na podložku, narovnejte se v zádech, zatněte zadeček a zpevněte břišní svaly. Ruce nechte volně podél těla a v této pozici se začněte pomalu naklánět dozadu. V pozici, kdy už to nepůjde dál, vydržte 3 vteřiny a pomalu se vraťte zpět. Opakujte 30x.
  • Svůdná africká žena


    cvičení
    Autor: Ondrášovka
    Šance na bouřlivý orgasmus se vám zvýší díky tomuto jednoduchému cviku, a to mnoho násobně. Posílit vaginální svaly vám pomůže jednoduchý cvik, díky kterému si navíc pořídíte dokonalá stehna. Postavte se na podložku, nohy rozkročte do šířky a špičky chodidel nechte směřovat směrem ven. Podsaďte pánev, zpevněte břicho, pokrčte kolena a snažte se pomalu dostat, co nejníže to půjde. Stále ale dbejte na to, aby záda zůstala rovná a bříško zatažené. Ve chvíli, kdy už se níž nedostanete, zůstaňte a počítejte do deseti. Vraťte se do původní pozice a opakujte 30x.

Klíčová slova:  sex, fitness, cvičení, orgasmus, hubnutí
Diskuse ke článku
.