Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Jste žena volných mravů? Víme, kolik sexuálních partnerů jí z vás udělá!

Kolik sexuálních partnerů je tak akorát dost?
26. září 2013 | 15:00

Pro někoho je moc pět, pro někoho je stále málo patnáct. Počet sexuálních partnerů je ožehavé číslo o kterém se často nemluví. Je toto démonizované číslo ovšem vůbec důležité?

Britská novinářka Lynn Barber se přiznala, že během pouhých dvou semestrů na univerzitě v Oxfordu zvládla vystřídat hned 50 milenců. Zdá se vám to moc? Pak si představte, že známý milovník Casanova měl milenek hned 122, což stále není nic proti Fidelu Castrovi. Bývalý kubánský prezident o sobě totiž prohlašuje, že už více než 40 let, den co den, má sex se dvěma ženami - v poledne a večer. A že s žádnou z nich nespal více než jednou. No, to už je slušné číslo.

sex
Autor: Shutterstock.com
Zapomeňte na rovnoprávnost

Podle amerických magazínů AskMen.com a Cosmopolitan je za promiskuitního považován každý, jehož sexuální skóre přesáhne hranici dvaceti milenců. Jenomže za lehčí zboží pánové z AskMen.com považují ženy, které měly sexuálních partnerů víc než deset. Zdá se vám to nefér? Nám také.

Faktem ovšem zůstává, že když dojde na přetřes ex-partnerů, muži si většinou pár kusů přidají, aby byli považováni za větší samce a ženy naopak pár uberou, aby to z nich, v očích ostatních, nedělalo povětrné děvy. Navzdory emancipaci se tak stále ve světě sexu měří dvojím metrem.

Důležité ale je, že do počtu vašich milenců nikomu nic není. Pokud se cítíte dobře s číslem hrubě přes padesát, nebo jste naopak spokojení se svými třemi bývalými, dobře pro vás. Je to vaše věc.

sex
Autor: Shutterstock.com
Víc peněz = víc sexu

Už několikrát jsme zmiňovali, že výše vašeho příjmu je přímo úměrná vaší sexuální aktivitě. Průzkumy ale také ukazují, že víc sexuálních partnerů vystřídají lidé s vyšším vzděláním a pracovními úspěchy. Proč? Je to velmi prosté.

Pokud jdete po maturitě na vysokou školu, strávíte více času s vrstevníky a užíváte si života podstatně jiným způsobem, než vaši spolužáci, kteří se hned po střední škole rozhodli zakládat rodinu. Ať už jde tedy o cestování, nebo školní večírky, vaše šance na to, že potkáte někoho zajímavého a sexy se značně zvyšuje.

Vyšší příjem vám zase přidává na atraktivitě a na sebevědomí. Když nemusíte řešit kolik stojí váš outfit na večírek, nebo jestli se máte jak dostat z večírku i když už vám ujelo poslední metro, mění to i vaše chování k opačnému pohlaví.

Přiznám se jen kdyby mě mučili

I během svých dnů se můžete oddávat sexu
Autor: Shutterstock.com
Přestože o sexu ve vztahu mluvit doporučujeme, svému partnerovi či partnerce se s počtem svých bývalých raději nesvěřujte. A naopak z něj či ní toto číslo ani netahejte.

Muži obecně nemají příliš v lásce představu, že se s jejich partnerkami miloval někdo před nimi. A i když musí čelit skutečnosti, že jejich vyvolená není zrovna panna, fakt, že by jí ke spočítání ex-milenců nestačily prsty na všech končetinách, rozhodně slyšet nepotřebují.

U žen zase s každou další ex-milenkou narůstá pomyslná konkurence. Pamatujte, že u čísla to nekončí a partnerka bude chtít vědět víc - Jaké byly? Byly hubenější než ona? Jaká měly prsa? Jak se vám to s nimi líbilo? Byly lepší? Vášnivější? To asi není kolotoč otázek, do kterého se chcete pustit.

Pokud už tedy taková otázka padne, odpovězte něco ve stylu: "Můj/Moje první sice nejsi, ale rozhodně jsi nejlepší!" a máte vyhráno.

Autor: brig