Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Zvolili jsme nejvíce sexy mužská těla showbyznysu: Co na ně říkáte?

18. července 2013 | 14:00

Neustále na nás všude vykukují sexy ženská těla, kvůli kterým se pak cítíme méně sebevědomě. V redakci jsme se rozhodli pokochat pořádnými svaly a zvolili jsme top 5 mužských těl. Souhlasíte s námi nebo máte jiné favority?

Redaktorka Eva: Adam Levine

Frontman skupiny Maroon 5 nás dostal svým uhrančivým pohledem a potetovaným tělem. Zpěvák se přiznal, že chodí velmi rád nahý, protože je v Californii strašně horko. Po jeho boku se vystřídaly Cameron Diaz, Maria Šarapovová nebo ruská modelka Anna Vyalitsynová. Kterou krásku si vybere tentokrát je zatím ve hvězdách.

...
Autor: Facebook

Redaktorka Andrea: Liam Hemsworth

Australský herec nás uchvátil svým vypracovaným tělem a nevinným "kukučem". Do povědomí diváků se dostal díky roli ve filmu Hunger Games. Také ho proslavil vztah s Miley Cyrus, kterou loni požádal o ruku. Happy end se ovšem nekonal. Ze svatby sešlo, pár se rozešel, ale nikdy svůj rozchod oficiálně nepotvrdili. Nedávno byli viděni ruku v ruce a působili maximálně zamilovaně.

...
Autor: Facebook

Redaktorka Lenka: Tomáš Školoudík

Český model nás uchvátil nejen svým dokonalým tělem, ale také tím, že se zařadil mezi nejúspěšnější modely světa. Málokdo by věřil tomu, že tento mladík vystřídal v kampani Armani světový sexsymbol Davida Beckhama. Sexy Tomáš má za sebou také kampaně pro Veru Wang, GAS, Calvina Kleina a Dolce Gabbana.

...
Autor: Facebook

Grafička Tereza: Paul Walker

Americký herec, který vystavil své tělo na obdiv ve filmech Rychle a zběsile, nás dostal vzhledem zlobivého chlapce. Jeho tělo je v akčních scénách naprosto neodolatelné. Paul je rozvedený a má dceru, za kterou pravidelně jezdí a snaží se být dobrým otcem.

Paul Walker rád ukazuje své svaly.
Autor: Facebook

Redaktorka Míša: Brad Pitt

To by bylo, aby se Brad nedostal do žebříčku týkajícího se krásy. Nás prostě stále "bere", ať už má dlouhé vlasy, vousy, brýle nebo Angelinu. I když je ze všech pěti mužů nejstarší, na jeho těle i celkovém vzhledu to rozhodně není poznat.

Brad Pitt ve filmu Podfu(c)k
Autor: Facebook