Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Jak zažít bouřlivý orgasmus?

Naučte se zažít pořádně bouřlivý orgasmus!
24. ledna 2013 | 14:00

Možná na to jdete špatně. K tomu, aby se s vámi zachvěla zem, nestačí jen dobře nacvičené kopulační pohyby. Potřebujete i mazlení, doteky na správných místech i čas.


Jste smířená s tím, že sex je sice docela prima, vy z něj máte docela prima pocit, ale o nějakém orgasmu nemůže být ani řeč? Sexkoučka Julie Poupětová tvrdí, že spousta žen vůbec neví, co jim dělá dobře.

Začněte masturbovat
I když máte muže, občas si to v klidu udělejte sama. Naučíte se znát své tělo a vyzkoušíte, co vám dělá dobře. Nejdřív trénujte oblíbené masturbační techniky – uvědomte si, jaká poloha vám nejvíc vyhovuje, jaký typ doteků… Pak a pak do hry můžete zasvětit i partnera.

Veďte jeho ruce, ukažte mu, jak intenzivně a kde se má dotýkat, i jaký rytmus potřebujete k vyvrcholení.

Anketa
Zažila jste někdy bouřlivý orgasmus?
Ano, často
49 %
Ne, je to vzácné
29 %
Pouze sama se sebou
22 %
Hlasovalo: 1398 čtenářů
Děkujeme za Váš hlas!
Nechte se hladit
„Na povrchu ženského těla najdete mimo genitálií 10 tisíc nervových zakončení. Na povrchu mužského těla jsou jich jen 3 tisíce,“ říká Julie Poupětová.

Jste zkrátka citlivá na nejrůznějších místech a k orgasmu, nebo alespoň blízko něj vás můžou dovézt i rafinované doteky a dlouhé hlazení.

Připomeňte svému muži zapomenuté erotogenní zóny!
Autor: Profimedia.cz


Vezměte klitoris na milost
Spousta žen si myslí, že vyvrcholení musí zažívat jen díky pohybům penisu ve vagíně. Jenže vaginální orgasmus je vzácnost, kterou některé nezažívají vůbec a jiné až po dlouhé předehře.

„Mnohem lepší je rozvíjet klitoridární orgasmus, kterého ženy dosahují díky citlivému klitorisu, mnohem snadněji,“ vysvětluje Julie Poupětová.

Objevte G bod
Jeho nejcitlivější část je pár centimetrů od poševního vchodu a má ho každá z nás. Pokud budete uvolněná a naučíte se ho správně stimulovat, zažijete díky němu úžasné pocity a někdy i takzvaný mokrý orgasmus.

Ale nespěchejte, tento  bod potřebuje čas na to, aby ukázal co v něm (nebo spíš ve vás) je.


Správně dýchejte a křičte
Zadržujete při milování dech a navíc se bojíte, abyste náhodou nevydávala nějaké zvuky? Tak na to zapomeňte. Správné dýchání i křik nebo alespoň vzdechy při milování pomáhají rozvádět vzrušení do celého vašeho těla.

Připomeňte svému muži zapomenuté erotogenní zóny!
Autor: Profimedia.cz

Autor: MAJ