Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nejžhavější filmové scény: Upíři, baletky a sex v dešti!

23. ledna 2013 | 06:00

Poté, co magazín GQ vyhlásil za nejvíc sexy scénu 21. století tu s nahou Katie Holmes, vyrojila se spousta podobně zaměřených žebříčků. My jsme z nich vybrali pět nejžhavějších momentů posledních 10 let!

Nejvíc sexy dvojice

Tou jsou jednoznačně Scarlett Johansson a Jonathan-Rhys Meyers ve filmu Woodyho Allena Match Point - Hra osudu (2005). Na milostnou scénu, která se odehrává v dešti na poli, jsme dosud nezapomněli.

Scarlett Johansson a Jonathan Rhys-Meyers v Match Point - Hra osudu.
Autor: YouTube

Nejlepší upíří sex

Ten samozřejmě nepředvedl nikdo jiný než Kristen Stewart a Robert Pattinson v sérii Stmívání: konkrétně v dílu Rozbřesk - 1. část (2011), kde se filmový Edward rozvášní tak, že rozbije rám postele.

Kristen Stewart a Robert Pattinson ve Stmívání: Rozbřesk.
Autor: YouTube

Nejžhavější striptýz

Byl to těsný souboj mezi Channingem Tatumem ve filmu Bez kalhot (2012) a Jessicou Alba v Sin City - Město hříchu (2005). Nakonec vyhrála Jessica, které závidíme postavu i pohybové schopnosti.

Jessica Alba v Sin City - Město hříchu.
Autor: YouTube

Největší jiskření

Chemie, jaká byla mezi Bradem Pittem a Angelinou Jolie ve filmu Mr. & Mrs. Smith (2005), se na filmovém plátně vidí málokdy. V paměti nám utkvěly dvě scény: rafinované tango a vášnivý usmiřovací sex.

Angelina Jolie a Brad Pitt jako Mr. & Mrs. Smith.
Autor: YouTube

Nejlepší lesbická scéna

Pánové jistě potvrdí, že tenhle titul si zaslouží Natalie Portman v roli primabaleríny a Mila Kunis jako její konkurentka a milenka zároveň. Ano, máme na mysli film Černá labuť (2010).

Mila Kunis a Natalie Portman v Černé labuti.
Autor: YouTube

Autor: mab