Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno 17°C

Když se sex nevydaří: Jaké se vám staly trapasy?

Sex se občas může zvrhnout v pěkný trapas.
15. dubna 2012 | 20:00

Můžeme se tvářit, že se nám to nikdy nestalo, nebo si na toto téma můžeme dělat srandu mezi přítelkyněmi. Nějaký ten sexuální trapas jsme už asi zažila každá z nás. Některé se o ně podělily.

Přišlo to o pár dní dřív

"Samozřejmě, že mi menzes přišel o čtyři dny dříve, a to hned při prvním milování s chlapem, se kterým jsem randila už dva měsíce. Během sexu jsme měli zhasnuto, takže jsme se vášnivě milovali jakoby nic, a když jsme po TOM rozsvítili, bylo to jako z filmu Texaský masakr motorovou pilou. Hodili jsme vše hned do pračky a já jsem se mu tisíckrát omluvila, ale nejhorší bylo, že bylo vidět, jaký je tím dotčen. Jakoby jsem příchod své menstruace speciálně naplánovala na tuto chvíli. Tak mě znechutil, že jsem se s ním už nikdy nesetkala," svěřila se Jana.

Když nás při sexu nečekaně překvapí menstruace, je nám jistě do pláče. Příchod této události, v nevhodné situaci, je možná důvod na omluvu, pokud řekněme nenávratně zničíme ručně vyšívané povlečení z přírodního lnu, ale omluvu jen jedinou. Inteligentního muže by to nemělo tolik rozhodit, možná jen na pár sekund.

Pojďme si to ale říct upřímně: Kolik z nás si vede menstruační kalendář? Málokterá dokážeme příchod této "radostné události" odhadnout na den přesně. Pak se nedivme, když nás jednou zaskočí právě v té nejnevhodnější situaci.

Zapomenutý tampon a jiné předměty

Sexuálních trapasů z kategorie "nikdo o tom nesmí vědět" je samozřejmě mnohonásobně více než těch, které se dají vyprávět k dobru pro pobavení kamarádek.

Třeba, přítel jedné dívky vytáhl uprostřed sexu klystýr (!), samozřejmě ji vyděsil tak, že utekla z bytu polonahá. Nebo, když jeden velmi přitažlivý muž sbalil holku, a jak přišlo na lámání chleba, zjistil, že je to chlap. A nebo také, jedna mladá žena si po přečtení rad na sexuální uspokojení muže vyložila věci po svém a tak dravě ho kousla do varlat, že skončil na pohotovosti.

Do této kategorie patří i uvízlé předměty v pochvě a slovo uvízlé přitom vůbec není přehnané. Na gynekologiích by mohly vyprávět. Často jde o kuličky z nekvalitních návleků na vibrátor, špatně zavedené tantrické kuličky, různé rozpadlé předměty, ale třeba i taková kulečníková koule, či víčko od laku na vlasy. I s tím musí lékaři zápasit.

Menší takovou příhodu měla i Jarmila: "Dodnes nechápu, jak se mi to mohlo stát, jsem normální, slušná, vzdělaná ženská. Ale stalo se. Zapomněla jsem si zavedený tampon." To nemluvíme o hodinách, ale o pěti dnech!

"Měla jsem strašně stresové období, a nějak mi to vůbec nedošlo. Že něco není v pořádku, jsem pochopila při sexu, který mě bolel tak strašně, že jsem se rozplakala. Přítel mě odvezl do nemocnice, kde mi lékař vítězoslavně vydolovat zevnitř tampon. Naštěstí jsem nedostala žádnou infekci a také můj přítel se zachoval chápavě."

Autor: lesk.sk, Kbak