Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Nudí vás sex s partnerem? Zkuste švédskou trojku!

Pokud vám jeden partner nestačí, můžete je vyřídit oba
15. září 2011 | 06:04

Pro někoho jsou tři lidé v posteli milé zpestření. Pro jiného nejtrapnější zážitek v životě. Jak na to? Vyzpovídali jsme ty, co švédskou trojku zkusili.

Na začátek si řekněme, co od takového sexu očekávat? Záleží vlastně jen na vás. Jde o intimní chvíle a tak musí s domluvou souhlasit všichni zúčastnění. Možností máte více.

Většině párů stačí najít si tzv. voyeura, tedy muž a žena souloží a třetí osoba vše orlím zrakem sleduje a radostně onanuje. Varianta, která se bude spíš líbit mužskému partnerovi je: žena a žena si spolu hrají, pak se podělí o přihlížejícího muže, který je ve finále obě uspokojí.

Pro ženy je ovšem zajímavější, když bude sama mezi muži. Sex ve trojce je zkrátka variabilní a neskutečně vzrušující pro obě pohlaví. I jen jako představa.

Jak si vybrat třetího?

Nejvíc se nabízí někdo z kamarádů či kamarádek. Jde však o to, jak po takové zkušenosti dále ustojíte vzájemné vztahy. Raději proto vybírejte osobu ne příliš blízkou, spíše někoho ze vzdálenějších známých.

Řešením je také množství seznamek na internetu. Potencionální sexuální partnery máte šanci předem trochu poznat přes email a fotky. Existují také přímo swingers seznamky. Tu právě vyzkoušel se svou partnerkou počítačový technik Michal (28).

"Chtěli jsme to napřed zkusit s kamarádkou mé přítelkyně, ale nakonec z toho sešlo, protože jsme se neodvážili navrhnout jí to," přiznává Michal. "Nakonec jsme tedy zkusili někoho sehnat přes internet. Něco jsme napřed popili a chatování pak šlo samo. Našli jsme jednu holku, kterou jsme předtím neznali a ani potom jsme se už nikdy neviděli. Bylo to bezva,"říká.

Koho z nich si vybrat?
Autor: profimedia.cz

Může to být i katastrofa

Naopak reklamní agentka Lenka (32) není v takovém experimentování žádný nováček. V jistém období si s partnerem švédských trojek užívali víc, než běžného sexu ve dvou. „Jestli to dopadne katastrofálně, nebo úžasně, je jen o těch, kdo se v dané chvíli sejdou v posteli. Zažila jsem skvělé, dobrodružné a zábavné trojky s několika orgasmy, ale i degradující otřesné zážitky a taky nudu větší než „Brno“, " přibližuje.

"Nejednou se mi také stalo, že mi žena řekla, že se mnou je v pohodě, ale mému partnerovi nedá, protože jí není sympatický." Proto Lenka radí, vždy se trochu oťuknou předem a ujasnit si, co od koho očekávat.

I grupáč má historii

Sex více lidí najednou není žádný nový objev pornoprůmyslu, stačí se podávat na výjevy z Kámasútry. Trojka (čtyřka, devítka, pětadvacítka… kolik lidí bylo po ruce) byla odjakživa součástí okázalosti bohatých a mocných. Na síle tohoto lákadla se za staletí nic nezměnilo.

Jasné je, že jako žena si představujete dva statné muže, kteří se budou starat o vaše „území“, ovšem váš partner si naopak představuje dvě sexy dívky snažící se o jeho orgasmus. Zřejmě ale na světě není sexuálně aktivní člověk, který by o trojce alespoň jednou neuvažoval.

A proč se sexu tří lidí říká právě švédská trojka? (Ne finská, norská, maďarská nebo naše…) Tak to nikdo zatím opravdu nezjistil.

Staňte se našimi přáteli na Facebooku.

Autor: lesk.sk, Kbak