Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Hnus! To musíte vidět: Největší trapasy hvězd

21. listopadu 2012 | 06:00

Šňůrka od tamponu vykukující z šatů, neoholené podpaždí, nebo sukně zastrčená do kalhotek! Jste rudá až za ušima? A teď si představte že by vás takhle zastihly fotografové a vaše fotografie by oblétla celý svět! Podívejte se na největší trapasy hvězd!

Už se vám stalo někdy něco, až jste si mysleli, že se snad musíte propadnou studem do země? Už jste nikdy nechtěli vyjít mezi lidi? A trpěli jste tím, že se už nic horšího na světě nemůže stát? Tak to jste asi ještě nevěděli tohle!

JITKA VÁLKOVÁ (21)

Tmavovlasá modelka na sebe upozornila vztahem s fotbalistou Tomášem Ujfalušim. To asi nebylo úplně plánované, stejně jako trapas, který se jí stal na jedné z mnoha akcí, na kterých se ukázala. Při sestupování z pódia se jí rozhrnul obrovský rozparek u šatů a odhalil modelčiny bílé kalhotky!

LINDSAY LOHAN (26)

Herečka je skandály přímo ověnčená. nikoho proto nepřekvapila fotografie, kde si to Lindsay "štráduje" po ulici a sukni má přitom zastrčenou do kalhotek. Takový trapas ale ustála s ledovým klidem!

PHOEBE PRICE (43)

Kontroverzní herečka ozvláštnila filmový festival v Cannes něčím docela nevídaným. Při vystupování z auta totiž ukázala mezi nohama šňůrku od tamponu. Takže nejenom, že všichni věděli, že má své dny, ale rázem se z ní stala vyhledávaná celebrita číslo jedna!

Podívejte se na další trapasy do naší fotogalerie:

Autor: ema