Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Otestujte svůj vztah! Oblíbená poloha při mazlení prozradí víc, než si myslíte

  • 16. října 2021 | 06:00

    Lidské teplo a blízkost toho druhého jsou základní stavební kameny vztahů. Toužíme po blízkosti už od narození a dáváme tím najevo svou náklonnost a touhu být s milovanou osobou. Je přece krásné stulit se partnerovi do náruče nebo si lehnout na jeho hruď a nasávat omamnou vůni jeho kůže.

    Tulení a mazlení je součástí rituálu před spaním nebo jen sledování oblíbených filmů či seriálů. Objímání spojuje více, než si myslíte, a poloha, v které se spolu s partnerem nejraději schoulíte, vypovídá mnohé o vašem vzájemném propojení a vztahu vůbec. Najdete se mezi těmito příklady?

  • Lžičky

    Pokud je tohle poloha, ve které se nejraději tulíte ke své drahé polovičce, znamená to, že jste si rovni a máte mezi sebou oboustranný respekt. V této poloze v podstatě dvě těla splývají v jedno, to znamená, že se vám líbí stejné věci, máte spoustu stejných zájmů a mnohdy sdílíte i stejný vkus na oblečení. Mnoho lidí by dokonce řeklo, že máte podobné rysy i v obličeji.

    Podívejte se na video o ženské sexualitě:

    Video se připravuje ...
    Nejsi v tom sama: Se sexexpertkou o ženské sexualitě a schopnosti dosáhnout orgasmu • VIDEO: Videohub

  • Hlava na hrudi

    Tato poloha na vás prozradí, že svému partnerovi věříte a cítíte se bezpečná v jeho náručí. Je to ochranitelská poloha, věříte, že by vás partner dokázal podpořit jak fyzicky, tak psychicky. Kdyby se cokoli v životě událo, co by vyžadovalo lásku a podporu od vašeho partnera, můžete se na něj spolehnout.

    Podívejte se na video o nejlepších polohách pro orgasmus:

    Video se připravuje ...
    Umělec maluje polohy pro nejlepší orgasmus do kávové pěny. Podívejte se, které to jsou! • VIDEO: youtube/Glamour

     

  • Zády u sebe

    Pokud nejraději leháte tak, že se dotýkáte zády, potom to ukazuje na projev vzájemného respektu. Věříte, že každý člověk potřebuje svůj prostor a pohodlí. Respektujete prostor toho druhého, ale přitom jste tu stále k dispozici pro případ, že by bylo potřeba. Chcete se dotýkat, ale nechcete obětovat své pohodlí.

    Podívejte se na rozhovor s Alenou Dolákovou:

    Video se připravuje ...
    Alena Doláková: Vím, jak je těžké, vyrovnat se se znásilněním • VIDEO: videohub

  • Zaklíněni do sebe obličejem k sobě

    Přestože se zdá, že tato poloha je jen pro páry, které jsou ještě v počátečních zamilovaných stadiích, není to pravda, nemusí to vůbec pominout. Páry, které se mazlí v této poloze nejčastěji, nechtějí nic propásnout. Chtějí se svým partnerem sdílet každou minutu a každý detail svého života. Mohou spolu sdílet byznys, dělí se o jídlo i o ty nejintimnější myšlenky.

  • Ruka přehozená přes záda

    Pokud s partnerem leháte za sebou, tak trochu ve lžičce, ale ne zcela, je to spíš jako kolébka. Ten, který dělá kolébku a má přes partnerova záda přehozenou ruku, je tím ochranitelským elementem ve vztahu. Je možné, že tím dává najevo partnerce nebo partnerovi, že ví, že se může cítit malinko opomíjen/a a že potřebuje podporu.

  • Opačné strany

    Jestliže se před spaním netulíte a usínáte každý na své straně postele, může to znamenat, že potřebujete v tuto chvíli svůj prostor a mazlení není na pořadu dne. Pokud jste zvyklá na něco jiného, je možné, že to značí nějaký problém. Jestliže tímto způsobem usínáte běžně, je to jen znak toho, že jste si ve vztahu absolutně jisti svým partnerem a nepotřebujete vzájemně sdílet prostor.

  • Držení se za ruce

    Nemáte-li vy a váš partner pocit, že byste se museli na sebe jakkoli mačkat, a pouze vám stačí dotek ruky, je to absolutně v pořádku. Znamená to, že toužíte po tom, být stále propojeni, a držení za ruku vám dává jistotu, že je tu ten druhý stále s vámi a můžete s ním počítat.

Diskuse ke článku
.