Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Simona Babčáková zase perlí. Podívejte se, jak vypadá její lekce asertivity

14. prosince 2020 | 07:12

Při obyčejné revizi jízdenek může dojít k neobyčejnému setkání a vyřešení jednoho komplikovaného vztahu. Podívejte se na závěrečný díl seriálu Mall.tv Terapie sdílením v hlavní roli se Simonou Babčákovou a Markem Danielem.

Seriál Terapie sdílením inspiroval stejnojmenný projekt s esemeskami, jehož spoluautorkou je Ester Geislerová. Vedle úspěchu na Instagramu vznikly kniha, audiokniha a nyní i osmidílný seriál. Osm textových zpráv, které byly odeslány v reálném životě, a osm příběhů, které odrážejí realitu současných vztahů – se zkušeností někdy hloupé komunikace na chytrých telefonech se můžeme identifikovat všichni. Každá epizoda tvoří jeden samostatný uzavřený příběh a má jiné herecké obsazení, lokaci a často i režiséra nebo režisérku. Těch se při natáčení vystřídalo celkem pět: vedle Johany Ožvold i Tomáš Pavlíček, Jitka Rudolfová, Jan Vejnar a Luboš Kučera. 

Máte občas pocit, že vztahy jsou složité a lepší je žádné nemít? Že je strašně těžké se vyznat v seznamovacích hrách nebo komunikovat tak, aby to partner pochopil? Odpovědi na to, co vás ve vztazích nejvíc zajímá, přináší  web Ženy.cz v poradně Honzy Vojtka, předního českého terapeuta, autora populární knihy Vztahy a mýty a spolupracovníka Terapie sdílením.

Autor: REDAKCE