Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

10 důvodů, proč je skvělé být někdy singl

  • 6. září 2020 | 06:00

    Rozešla jste se se svým partnerem nebo prostě jen dlouho nemůžete na žádného "kloudného" mužského narazit? Tak přestaňte smutnit a začněte si život užívat.

    Být "single", tedy bez partnera, není ostuda. A to ani tehdy, když vám už bylo třeba třicet... I jako nezadaná žena si můžete užívat spoustu výhod. Že by vás zajímalo jakých? Tak tady je alespoň deset z nich. A možná byste se divila, že některé vám zadaná kamarádka potají závidí…

  • Nemusíte na nikoho brát ohledy

    singl
    Autor: istock.cz

    Můžete mít kupu kamarádů a přátel – máte totiž čas udržet si je a se všemi se pravidelně vídat – to, když jste zadaná, nefunguje. Ať chcete, nebo ne, většinu dne strávíte v práci nebo spánkem. Volného času není nazbyt, a když máte stálého partnera, jste prostě spolu.

  • Nikomu se nemusíte zpovídat

    singl
    Autor: istock.cz

    Po mejdanu nebudete muset očekávat průšvih, když přijdete domů v náladě. Můžete kdykoliv vyrazit na večírek či si s kolegy z práce vyjet na výlet – nikdo vám nebude dělat "scény", proč tam nemůže jít s vámi, ani se nikomu nebudete muset zodpovídat, když přijdete domů až ráno. Nebudete dokonce ani muset čelit vyčítavým pohledům nebo otázkám, kdykoli vám zapípá mobil.

  • Můžete si užít shopping naplno

    singl
    Autor: istock.cz

    Klidně si můžete užít nákupy s kamarádkou – a nikdo vám už po hodině nebude volat, kde jste a kolik jste už utratila peněz. Doma vás nečekají vyčítavé pohledy ani uštěpačné poznámky, kolikáté černé šaty jste si to zase koupila a jestli tu třetí velkou kabelku skutečně potřebujete.

  • Vařit můžete, kdy se vám bude chtít

    singl
    Autor: istock.cz

    Nikdo se nezeptá, co je k obědu či k večeři. Nemusíte dokonce ani vyvařovat složitá těžká jídla, jako je třeba svíčková s knedlíkem, a nemusíte ani následně poslouchat srovnávání, že líp by to uměla jeho máma nebo babička... Můžete si klidně udělat svůj oblíbený zeleninový salát, a to až tehdy, kdy budete mít sama hlad.

  • Můžete si zařídit byt podle sebe

    singl
    Autor: istock.cz

    Nemusíte s nikým konzultovat barvu sedačky či závěsů ani se s nikým nemusíte hádat kvůli tomu roztomilému povlečení s koťátky, které se vám tak líbí.

  • Budete mít svůj prostor a čas

     

    singl
    Autor: istock.cz

    O televizní ovladač se nebudete muset s nikým přetahovat. Můžete klidně sledovat hodiny svůj oblíbený seriál nebo pořádnou romantiku a projevit na plno své pocity. V posteli se můžete roztahovat, jak chcete, a stejně tak ve skříni a v koupelně – budete mít dostatek místa na všechny svoje nezbytné věci. 

  • Po nikom nemusíte uklízet

    singl
    Autor: istock.cz

    Po bytě se vám nebudou válet špinavé ponožky, nádobí ani brambůrky nebudete nacházet ve všech koutech bytu, vana nebude mít svůj každodenní černý pruh a z umyvadla zmizí vousy. A nejlepší bonus: záchodové prkénko zůstane vždycky dole!

  • O víkendu se můžete věnovat jen sama sobě

    singl
    Autor: istock.cz

    Když se vám nebude chtít, nemusíte ze svého oblíbeného pyžama vůbec vylézt nebo se klidně můžete válet celý víkend ve vytahaných teplácích... Na obličej si klidně můžete napatlat tu příšernou zelenou masku a s knihou v ruce se můžete naložit do vany. Holit se také můžete jak a kdy chcete. A taky kde chcete.

  • Můžete se zdokonalovat

    singl
    Autor: istock.cz

    Právě teď je ten pravý čas zlepšit si svou školní angličtinu nebo začít navštěvovat kurzy břišního tance. Nikdo vám to nebude vymlouvat a ještě se seznámíte se spoustou skvělých lidí.

  • Můžete se klidně milovat, kdy chcete a s kým chcete

    singl
    Autor: istock.cz

    A klidně jen ve chvíli, kdy na to máte chuť a náladu. Vždyť ten nový kolega z vedlejšího oddělení stojí za hřích. A sympaťák včera na večírku taky nebyl k zahození…

Autor: beni, lena
Klíčová slova:  vztah, bez partnera, výhody, sama doma, singl
Diskuse ke článku
.