Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Žádný sex ani povídání? Přebrala vám ho olympiáda! Co dělat?

  • 12. srpna 2016 | 06:00

    Má oči jen pro ni, tráví s ní veškerý čas, zůstává s ní dlouho do noci a doma je naprosto nepoužitelný? Smiřte se s tím, že vám na pár dní utekl s olympiádou. Nebojte, jen co to skončí, zase budete mít doma toho pohodového chlapa, který vás poslouchá, sedí s vámi u společné večeře a o víkendu může jet s vámi i dětmi na výlet. Do té doby si ale můžete užívat chvíli nabyté svobody. Když budete vědět, jak na to.

  • Rovným dílem

    Autor: shutterstock.com

    Vy jste s ním přetrpěla cyklistiku a plážový volejbal, tak teď se pro změnu budete vy na širokoúhlé televizi dívat na plavání a skoky do vody. Chce-li sledovat něco jiného, ať si zapne počítač. Pokud i vás baví olympiáda a chcete na ni koukat, nechte se strhnout "do trojky" a zafanděte si společně.

  • Ušetřete čas

    Autor: shutterstock.com

    Je zbytečné zdržovat se nějakým velkým vyvařováním nebo uklízením, když si toho stejně nikdo nevšimne. Pokud je hlad, namažte chleba pomazánkou nebo se domluvte, že si necháte přivézt pizzu. Ta se ostatně u televize jí stejně nejlíp a vy budete mít čas jen sama pro sebe.

  • Čtěte

    Autor: shutterstock.com

    Co s ušetřeným časem? Zalezte si do vany nebo do peřin a otevřete tu knihu, kterou pořád odkládáte. Nebo si kupte novou a klidně i dvě nebo tři, na pultech knihkupectví je pořád z čeho vybírat. Nebudete sice pořádně vnímat ani jeden, ale třeba to děti konečně donutí, aby se zabavily samy. A když ne, vždy můžete použít tu magickou formuli "běž se zeptat tatínka".

  • Pečujte o sebe

    Autor: shutterstock.com

    V klidu si dejte vanu, odstraňte tvrdou kůži na patách, upravte si obočí, udělejte nehty a klidně si dejte nějakou tu pleťovou masku. Ostatně těžko někdo může namítat, že odlakovač na nehty strašně smrdí, když ten někdo polovinu času ani nevnímá svět kolem sebe.

  • Bavte se

    Autor: shutterstock.com

    Vyrazte si na dvojku vína s kamarádkou, se kterou se dlouho nemůžete potkat, protože se to většinou nehodí. A klidně nezůstaňte jen u jedné dvojky. Co na tom, že se vrátíte až po půlnoci. Pokud zrovna bude hrát Kvitová, pravděpodobně si ani nevšimne, jestli je teprve deset nebo už půl druhé.

  • Ptejte se ve správný čas

    Autor: shutterstock.com

    Potřebujete s ním přece jen komunikovat? Ptejte se, když jedou reklamy. Nebývá to sice dlouho, ale na druhou stranu je to poměrně často. Pokud zrovna nebude potřebovat si odskočit, ať už na záchod nebo pro pití, je to nejvhodnější čas pro jednoduché dotazy. Ideálně takové, na které se dá odpovědět "ano" nebo "ne".

     

Autor: brig
Diskuse ke článku
.