Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Co se mužům na ženách nejvíce líbí? Zeptaly jsme se!

  • Co se mužům na ženách nejvíc líbí?
    4. října 2015 | 06:00

    Pokud si myslíte, že většina mužů je při výběru partnerek povrchnější než my, mýlíte se. Pokud jste přesvědčená, že tomu vašemu se určitě musí víc líbit dokonale "vytuněná" prodavačka ze samoobsluhy u vás v ulici, možná nebude na škodu zeptat se ho u vína rovnou. Naše domněnky totiž nemusí odrážet realitu. Zeptaly jsme se proto mužů, co se jim vlastně na ženách nejvíce líbí.

  • Petr, 30, novinář

    V létě své oči chraňte nejen před sluncem, ale i před infekcemi, které můžete chytit třeba v bazénu.
    Autor: Shutterstock.com
    „Bude to znít jako klišé, ale na ženách mě nejvíc dostávají oči. Jenže pozor, ne takové ty obyčejně hezké, ty má každá druhá. Na mysli mám pohled šelmy, kterým si vás ta dotyčná omotává kolem prstu, když si vás dává pohledem a vám nezbývá než se podvolit. Samozřejmě hezký zadek a souměrná postava se zúženým pasem a výraznými prsy jsou velká devíza, ale sexy pohled, ten přebije všechno!“
  • Zdeněk, 39, montážník

    Jsou potraviny, které byste měli jíst opravdu každý den. Tady je 5 nejdůležitějších.
    Autor: Shutterstock.com
    „Žena mých snů musí mít rozhodně ženské tvary a v sobě kapku adrenalinu. Mým ideálem je majitelka restauračního zařízení. Přesně taková, s jakou právě žiju."
  • Josef, 69, v důchodu

    Helen Mirren
    Autor: Profimedia.cz
    „Pro mě je priorita, aby se s tou ženou dalo o něčem mluvit, tudíž aby nepostrádala patřičnou dávku intelektu. Vyhraněný typ žen nemám, ta moje je bruneta, typ Marty Kubišové. Ze slavných žen mají pro mě kouzlo herečky Meryl Streep a Helen Mirren."
  • Leoš, 51, podnikatel

    Buďte na sjezdovce za hvězdu!
    Autor: Shutterstock
    „Vždycky se mi líbily ultraštíhlé ženy, takové ty atletické typy. A taky holky do nepohody, žádnou barbínu bych doma nesnesl. V mládí jsem si přivydělával jako manekýn a spousta mých kolegyň sice splňovala moje představy o fyzické kráse, ale nedalo se s nimi mluvit. Čímž neříkám, že všechny modelky jsou hloupé, ale pokud by se mnou měla jet na hory štíhlá sexy modelka, nebo štíhlá sexy zdravotní sestřička, bral bych tu druhou."
  • Rafael, 17, student

    Emma Stone
    Autor: profimedia.cz
    „Mám rád holky, které nejsou moc hubené, nechybí jim pochopení, jsou vstřícné a hodné a aspoň trošičku chytré. Třeba taková Emma Stone podle mě není špatná."
  • Radek, 32, editor

    Joanna Shimkus
    Autor: profimedia.cz
    „Osobní kouzlo ženy nejde shrnout do několika slov, ale co mě hodně upoutá, je její pohled. I když si to mnohdy nepřiznám, prvních několik vteřin většinou rozhoduje. Ale není to jen o fyzické kráse a rajcovnosti ženy, ale taky o tom, jak se dotyčná chová, jak vystupuje navenek a jak se k mužům chová. U mě vítězí křehkost a sebevědomí. Vybavuje se mi Joanna Shimkus coby Laetitia ve filmu Dobrodruzi."

Autor: dit
Klíčová slova:  muži, ženy, láska a vztahy, anketa
Diskuse ke článku
.