Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Krizový Silvestr: 5 rad, jak se nepohádat poslední den v roce

  • Silvestrovská party se může snadno zvrtnout. Víme, jak se hádkám vyhnout.
    30. prosince 2014 | 06:00

    Pokud jste v páru překonali všechny vánoční nákupy, gruntování a návštěvy bez větších hádek, můžete si gratulovat. Zbývá už přežít bez nehody jen Silvestra. Konec roku přináší bilancování i vypjaté emoce. Staré křivdy, sklenička ke skleničce a hádka je tu.

  • Vyříkejte si vše před večírkem

    vánoce, hádka
    Autor: Shutterstock

    Pokud tušíte, že je hádka ve vzduchu, je dobré si s partnerem v klidu promluvit ještě před oslavami Nového roku. Popravdě, pokud se pohádáte teď, budete mít čas do Silvestra vychladnout, usmířit se a na večírek vyrazit ruku v ruce.

  • Co počkalo dosud, počká po Novém roce

    silvestr, party, žena, muž
    Autor: Shutterstock

    V každém vztahu je řada nedorozumění a drobností, které vás na druhém vytáčejí, ale obvykle jde o hlouposti. Takže až vás na večírku napadne plácnout nějakou kritickou poznámku na adresu vašeho milého, promyslete, zda je to tak důležité, abyste si tím kazili poslední den v roce. Ostatně pohádat se přeci můžete kdykoli jindy i bez ohňostroje.

  • Udělejte kompromis

    silvestr, party, pár, žena, muž
    Autor: Shutterstock

    Možná byste Silvestra ráda oslavila se svou partou, ale víte, že vaše drahá polovička si s vašimi kamarády příliš nesedne. Možná, že on vás přemlouvá, abyste na Silvestra vyrazili s jeho partou z fotbalu, ale vám se moc nechce. Abyste si oba konec roku užili, je tedy na místě kompromis. Ten ale může být výhrou. Zkuste si naplánovat oslavy jen spolu a na večírku se třeba stavte až na přípitek. Tak se vlk nažere a koza, tedy váš harmonický vztah, zůstane bez úhony.

  • Pít není vše

    muž, žena, divadlo
    Autor: Shutterstock

    Nadměrné pití obvykle vyvolává zjitřené emoce. Máte-li strach, že by mezi vámi mohl během silvestrovských oslav vybublat konflikt, pijte s rozumem. Skvělé je zábavu pro slavnostní večer rozdělit do různých aktivit. Například zajít společně do divadla, do kina nebo na romantickou procházku zasněženými ulicemi či krajinou. K bujarým oslavám se můžete připojit později.

  • Berte to s humorem

    silvestr, party, žena, muž
    Autor: Shutterstock

    Silvestr je den jako každý jiný. Leccos se může podařit, leccos také ne, ale to není žádný důvod z toho dělat vědu. Takže se nad rozlitým červeným vínem na nové bílé sedačce společně zasmějte. Ostatně červené víno přece umíme vyčistit, ne?

Klíčová slova:  láska a vztahy, večírek, oslavy, Silvestr
Diskuse ke článku
.