Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

10 triků, jak získat zpět nevěrného muže

  • Dokud je s vámi, můžete milenku porazit.
    2. prosince 2014 | 06:00

    Posílá záhadné esemesky, vrací se pozdě domů a každou chvíli musí někam na jednu noc odcestovat? Neklamná znamení, že mezi vás vstoupila ona nebo ony. Pokud s ním nechcete vyrazit dveře, budete se s milenkami muset vypořádat. Ale dříve, než mu ztropíte scénu, vyházíte věci na ulici a jí rozbijete okna, zkuste boj rafinovanější. Získejte ho zpět.

  • Vnímejte ho, bude vnímat vás

    muž a žena
    Autor: Shutterstock

    Možná na vás už všichni poznali, že se trápíte, ale on nic. Dokud mu neřeknete, že vám chybí, že ho milujete nebo že trpíte, když tráví noci s jinou, nevycítí to. Buďte na příjmu a vnímejte, co říká on. Možná zjistíte, že u té druhé hledá něco, co dříve nacházel u vás, a bude nadšený, když mu to znovu poskytnete. Obvykle to bývá pozornost, uznání a obdiv.

     

  • Dotýkejte se ho

    Muži mají se svou nahotou mnohem menší problém než ženy, ale přesto je dobré je občas pochválit
    Autor: shutterstock

    Možná máte pocit, že k vám už není něžný a pozorný. Ale jste taková vy k němu? Muži potřebují doteky a něhu stejně jako my. Pokud má jinou, nejspíš se cítí provinile. O to víc, pokud tuší, že tušíte vy. Zkuste mu dát najevo, že vám jeho dotyky nejsou nepříjemné. Najděte vhodné chvíle, kdy letmý dotek či pohlazení vyplynou ze situace, a buďte první, kdo si začne.

     

  • Věnujte si čas

    První rande po letech, někdy to pro ženu může znamenat hotový horor
    Autor: shutterstock

    Co si budeme namlouvat, ženské povinnosti by uštvaly deset chlapů. Ale jestli chcete vztah zachránit, musí špinavé prádlo a nádobí alespoň občas stranou. Najděte si čas promluvit si, jít společně na procházku nebo si třeba zaplavat. Zkrátka mu připomeňte, že s vámi podniká rád spoustu dalších věcí než jen postelové radovánky. I muži dají na jistoty, a tou jistotou jste vy.

     

  • Oceňujte ho

    Mlčeti zlato a mluviti stříbro, kolik toho opravdu namluví muži a ženy?
    Autor: shutterstock

    Nejspíš byste mu nejraději zakroutila krkem, ale ovládněte se. Uvědomte si, že u jiné hledá především obdiv, uznání a to, že s ní nemusí řešit běžné problémy. Přemožte se a pochvalte ho za všechno, co udělal dobře. A pokud máte na jazyku nějakou kritiku, nechte si ji pro sebe. Bude mít pocit, že se domů vrací k prima ženské, ne k semetrice.

  • Nezapomínejte na sex

    Vyspal se váš muž s prostitutkou? Je to nevěra?
    Autor: Shutterstock.com

    Nenechávejte sex jen na něm. Projevte zájem a nebojte se přijít s něčím novým. Ta druhá, pokud vůbec existuje, nad ním má jen omezenou moc, a pokud ji trumfnete v posteli, je váš nevěrný zase jen váš.

     

  • Dejte vztahu prioritu

    muž a žena
    Autor: Shutterstock

    Možná právě honíte kariéru nebo se točíte kolem malých dětí, ale pokud nebude váš vztah prioritou pro vás, nebude důležitý ani pro něj. Zkuste si na čas odpustit třeba posezení s kamarádkami a věnujte se jeden druhému.

     

  • Nevracejte se k hádkám

    ...
    Autor: Profimedia.cz

    Spory se nevyhnou žádnému vztahu, a obzvláště v době nejistoty hádek přibývá. Řekněte, co musíte, ale pokud jste už jednou dané téma probrali a na něčem se dohodli, už je partnerovi nepředhazujte. Stejně jako jeho selhání. Sám dobře ví, co zkazil, a nepotřebuje, aby mu to někdo připomínal.


  • Kroťte svou žárlivost

    Naučte se jednoduché triky, díky kterým oslníte muže svých snů.
    Autor: Shutterstock

    Nejraději byste mu udělala scénu, nechala ho sledovat a jeho milenku vykuchala, ale nic z toho krizi vašeho vztahu nevyřeší. Snažte se krotit svou žárlivost. I s úsměvem můžete jasně říct, co vás trápí.

     


  • Nebojte se důsledků

    Valentýn je pro naši čtenářku tím nejhorším dnem v roce!
    Autor: Shutterstock.com

    Nechoďte kolem horké kaše. Pokud máte o věrnosti svého partnera důvodné pochyby, promluvte si s ním. Bez křiku a slz. Pokud jsou vaše obavy oprávněné, měl by vědět, že to víte a nesouhlasíte s tím. Jste-li na omylu, měl by dostat příležitost vám vše vysvětlit.

     

  • Neobětujte se

    Mirka si prošla peklem. Zvládla ho ale bravurně i přes to, že se vše odehrávalo právě o vánočních svátcích!
    Autor: Shutterstock.com
    Pokud je nad slunce jasné, že ve vašem vztahu je někdo třetí, nebo pokud se partnerovy zálety neustále opakují, je asi na čase praštit do stolu. Není v ničím zájmu, abyste žila s pocitem, že jste podváděna a zrazována. Nikdo si takový život nezaslouží.

     

     

Diskuse ke článku
.