Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Randíte s klukem, nebo s dospělým chlapem? Otestujte si ho!

  • Je váš partner muž nebo ještě chlapec?
    28. října 2014 | 06:00

    Možná vám to nepřijde jako velký rozdíl, ale chlapec a chlap jsou dvě zásadně rozdílné entity, které vůbec nejsou definovány věkem. Zatímco jeden je chlapem už ve 14 letech, druhý se chová jako zpovykaný kluk ještě ve čtyřiceti. Podle následujících indicií poznáte, zda randíte s dospělým mužským, nebo se zastydlým dítětem.

  • Jak je na tom se školou?

    student
    Autor: Shutterstock
    Opakuje třeťák už podruhé? Vykašlal se na školu těsně před státnicemi? Pokud k tomu nemá vážný důvod (zdraví, sociální nouze apod.), zřejmě ještě nedospěl. Neschopnost dotáhnout věci do konce je vlastností kluků. Naopak chodíte-li s někým, kdo se stále učí něčemu novému, zdokonaluje se a klade si nové výzvy, pravděpodobně jste natrefila na muže.

  • Jak tráví volný čas?

    Party Ibiza
    Autor: Shutterstock
    Jestli touží vyrazit na dovolenou na Ibizu nebo na techno festival na Mácháč nebo je vrchol jeho zábavy smažení počítačových her každou volnou chvíli, nejspíš jste na dospěláka nenarazila. Dospělí muži obvykle relaxují aktivně, rádi se zdokonalují a vzdělávají a spíš než po klávesnici počítače či tabletu sáhnou po knize.

  • Ne a ne si najít pořádnou práci

    MC, rap
    Autor: Shutterstock
    Pokud ještě ve třiceti doufá, že prorazí jako raper, ale dodnes ještě nenahrál ani demo, měl by začít uvažovat o nějaké reálnější kariéře. Nejde o to, jestli z něj bude hvězda nebo boháč, ale o to, aby byl ve svém povolání šťastný a měl ho rád. Dokud je mu jedno, že ačkoli má vysokou, dělá jako noční recepční či barman, zjevně ještě nedospěl.

  • Je matka jeho přítel, nebo kojná?

    mama hotel
    Autor: Shutterstock
    Maminka tohle, maminka toto, maminka to dělá takhle, maminka to vyřídí, maminka to umí líp… Pokud má něco podobného neustále na jazyku, vypadá to, že pupeční šňůru s matkou ještě stále nepřestřihl. Pokud se tedy necítíte na to, převzít její roli, raději si najděte někoho dospělejšího.

  • Má pořád hluboko do kapsy

    S pár tisícovkami 13. platu navíc letos může počítat jen velmi málo zaměstnanců
    Autor: profimedia.cz
    Každou chvíli mu dojde kredit, na večeři vás pozve tak na párek v rohlíku a nejraději chodí na večírky, kde je jídlo a pití zadarmo? Pokud mu není -náct, je to neklamným znamením finanční negramotnosti, tj. nedospělosti. Najděte si raději někoho, kdo si umí udělat v peněžence pořádek.

  • Sociální vs. asociální

    Muž miluje svůj laptop a chce se s ním oženit
    Autor: profimedia.cz
    Jasně, že dnes tráví většina z nás alespoň nějaký čas na sociálních sítích, ale pokud váš drahý neodlepí oči od displeje, ani když s ním flirtujete, budete se muset smířit s tím, že pro kluka bude zábava vždy na prvním místě a vy až na druhém, třetím, čtvrtém…

  • Paří jako za studií

    Některý muž prostě pouze naslouchá svému egu a řídí se jím.
    Autor: Shutterstock.com
    Je moc prima se čas od času odvázat a užít si zábavy, ale pokud má mužský kolem třicítky čas “kalit” několikrát týdně do kuropění, zřejmě nebude mít dost času na vás a asi ani na kariéru. S permanentní kocovinou je život komplikovaný. Takže pokud toužíte po střízlivější budoucnosti, nebude stárnoucí “študent” nic pro vás.

  • Kamarádi jsou číslo jedna

    muži drink hospoda
    Autor: Shutterstock
    Přátelé jsou v životě důležití, ale ne důležitější než životní partner. Je fajn, když si chlap čas od času vyrazí, ale pokud ho v danou chvíli potřebujete nebo máte v plánu něco významnějšího, měla byste být na prvním místě. Jen kluci si neumějí srovnat priority.

  • Potřebuje vodit za ručičku


    muž a žena
    Autor: Shutterstock
    Bez vás nebo bez kamarádů ho nikam nedostanete? Může se vzteknout, když si chcete vyrazit bez něj na skleničku? Mužský, který nevydrží sám, je jako dítě, které se bojí spát potmě. 

  • Je mu přes třicet a bydlí u rodičů

    mama hotel
    Autor: Shutterstock
    To asi nemá cenu rozebírat. Je to divné a podezřelé. Mamánci prostě nejsou sexy.

Diskuse ke článku
.