Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Velký horoskop na únor: Čím vás hvězdy překvapí na Valentýna?

  • Co vás v únoru čeká a nemine?
    1. února 2014 | 06:00

    Ačkoliv měsícem lásky je až máj, v únoru nás čeká "generálka" v podobě svatého Valentýna. I když je za oknem pošmourno a počasí k romantice neláká, naopak toho využijte, zavřete se s miláčkem do tepla a nikomu neotvírejte! Kam vyrazit za oslavou lásku? Zeptali jsme se hvězd!

  • Beran (21.3. - 20.4.)

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Vyhněte se jakékoli fyzické námaze a hlavně nezkoušejte, co vaše tělo vydrží. Nepřehánějte to ani s aktivním odpočinkem. Jít za každou cenu do fitka jen proto, že jste si to předsevzala, a pak zjistit, že vás bolí každičký sval v těle není na únor zrovna ideální zábavou. Uvědomte si, že dlouhá zima vám, jako dětem jara, vůbec nesvědčí. Hlavně na svatého Valentýna na sebe proto buďte opatrní a hýčkejte se.
  • Býk (21.4. - 21.5.)

    ...
    Autor: shutterstock.com
    V únoru to bude vypadat, že by se vám hodilo, kdyby měl den alespoň třicet hodin. Chybí vám čas jako málokomu a i když to všichni pořád říkají, u vás to bude skutečně pravda. I když to dá práci, snažte se vyšetřit si alespoň pár chvilek  na dobré přátele, které poslední dobou zanedbáváte. A bez remcání si užijte Valentýna. alespoň na chvíli vypnout ještě nikomu neuškodilo.
  • Blíženci (22.5. - 21.6.)

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Co takhle udělat se svým životem něco trošku jinak? Zamyslete se nad malou inovací svého šatníku, nebo klidně hned celého bytu. Valentýna tak můžete strávit v novém, romantickém a k něžnostem vybízejícím prostředí. Na renovaci hnízdečka máte ještě spoustu času. Popusťte uzdu fantazii a přizvěte k tvoření svého partnera, neb klidně i nový objev. Chlapská ruka se vždy hodí!
  • Rak (22.6. - 22.7.)

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Když vás neocení nikdo jiný, zůstává to na vás, milí raci! V únoru budete mít pocit, že všechno co děláte bere okolí s naprostou samozřejmostí. Proto se vytrhněte ze zajetých kolejí a běžte se odměnit sama. Nečekejte, co vám přinese Valentýn, radost můžete sobě i svému miláčkovi udělat už teď! Dopřejte si ten skvělý pocit, že tvář rozzářená radostí a široký úsměv obdarovaného jsou jen a jen vaše práce.
  • Lev (23.7. - 22.8.)

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Cestujte! Dokud se na horách drží sníh, dny jsou krátké a noci romantické, je pro vás ten nejvyšší čas vyrazit na hory. Klidně i jen na prodloužený víkend. Na svatého Valentýna své lásce připravte překvapení a zamluvte pokoj v malém hotýlku all inclusive - sauna, vířivka, masáže, romantické procházky po okolí a dobré jídlo pomůže vašemu vztahu a vy se budete cítit zase tak zamilovaní, jako když vám bylo patnáct.
  • Panna (23.8. - 22.9.)

    ...
    Autor: shutterstock.com
    V únoru si dejte velký pozor na své těžce vydělané a uspořené finance, milé panny. Nenechte se zlákat podbízivou reklamou a rádoby výhodnými nákupy a soustřeďte se pouze a výlučně na svůj rozum.Na Valentýna nekupujte poukaz někam, kde to neznáte, ani neexperimentujte s dárky. Hrozí, že byste se mohli nepříjemně napálit.
  • Váhy (23.9. - 23.10.)

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Bavte se! Jste ve stavu naprosté pohody a vaše nadání konverzovat s kýmkoliv a o čemkoliv z vás dělá nepostradatelnou osobnost všech kolektivů. Na večírku i v hospodě s přáteli se budete cítit jako ryba ve vodě, tak proč se zavírat doma? Také Valentýn si klidně naplánujte jako rande ve čtyřech či více osobách. Do ložnice si ale vezměte už jen partnera.
  • Štír (24.10. - 22.11.)

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Čeká vás nelítostný souboj! Protivníkem však nebude partner nebo vaše protivná kolegyně, ale vy samotná! Vaší povaze se totiž zachtělo poroučet a být denně nasupená, což se vašemu okolí právem nebude líbit. Zajděte si na masáž, na nákupy nebo na zumbu a ventilujte svoji pozornost a energii jiným směrem. Pokud se totiž neuklidníte, může se stát, že budete Valentýna trávit sama.
  • Střelec (23.11 - 21.12.)

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Zkuste zavést nový systém. Napište si denní plán a pak se ho držte. Problémy se na vás totiž pohrnou ze všech stran. A styl "počkám, však ono se to nějak vyvrbí" vám tentokrát fungovat nebude. Řešíte li nějakou krizi s partnerem, přestaňte už chodit kolem horké kaše a v klidu si promluvte. Vyčistíte vzduch a na Valentýna už budete zase cukrovat jako dvě hrdličky.
  • Kozoroh (22.12. - 20.1.)

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Nervozita se vám v únoru nevyhne, milí kozorozi. Máte před sebou totiž velmi důležitý okamžik a to se samozřejmě projeví i na vaší psychice. Blížící se datum dlouho očekávané schůzky či pracovního jednání vám ubere na klidném spaní. Snažte se uklidnit. Nic se nejí tak horké, jak se uvaří. Dovolte partnerovi aby vás hýčkal a alespoň na Valentýna se snažte na stresy zapomenout. Vy i váš miláček si to zasloužíte.
  • Vodnář (21.1. - 20.2.)

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Nenechte se nikým a ničím vyprovokovat. Nikdo učený z nebe nespadl a tak ani vy nemáte povinnost sypat z rukávu správné odpovědi a řešení každého problému, který vyvstane. Když si nejste jistí, klidně to přiznejte. Alespoň tak zabráníte případným průšvihům. Iniciativu proto klidně v únoru přenechejte jiným. Ptá se vás partner, co podniknete na Valentýna? Řekněte mu, že se chcete nechat překvapit, ať se tentokrát snaží on.
  • Ryby (19.2. - 20.3.)

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Padá na vás zimní depka? Chladné počasí a neustálé šero sice nejsou to pravé ořechové, ale na druhou stranu, zamilovaný Valentýn už klepe na dveře! Zaměřte svou pozornost nad vymýšlením romantického večera a osobitého dárku a nalaďte se do růžové nálady, která vám pomůže bojovat se zimní šedí. V práci i v osobním životě si v únoru užijete klidné prostředí, není proto důvod, proč podléhat splínům.

Autor: brig
Klíčová slova:  horoskopy, astrologie, horoskop, láska, tajemno
Diskuse ke článku
.