Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

6 věcí, které muži umí líp, než my. Učme se, dámy!

Muži pro ženy mohou být i velkou inspirací
1. srpna 2012 | 06:27

My ženy jsme krásné, milé, moudré, usměvavé, no prostě dokonalé. Musíme však přiznat, že muži nás i v něčem převyšují. A tak, učme se od nich, zjednoduší nám to život!

Ženy by měly chlapy vést k upřímnosti, zdravému stravování, ukládání špinavého prádla na to správné místo a v neposlední řadě i k odhalení tajů ženského orgasmu. Musíme však přiznat, že nás muži v mnohém převyšují, a rozhodně se máme co učit vlastně neustále. Stačí se jen dívat!

1. Nekritizujte jiné (alespoň, ne tak často)!

Ženy rády pomlouvají, vždy obhlédnou terén a kritizují oblečení, či postavu žen široko daleko. Muže tato vlastnost vytáčí, v jejich přítomnosti byste si tedy měla odpustit zbytečnou kritiku lidí, kteří vám mohou být v podstatě ukradení. Zapomeňte na věty typu: "Ta si určitě nechala zvětšit rty!" "Podívej, v těch kalhotách má mnohem větší zadek než já."

2. Řekněte to na rovinu

Přestože muži často necítí rozdíl mezi upřímností a neomaleností, my ženy naopak bychom měly být rozhodně upřímnější. Problémům se vyhýbáme květnatými popisy a nekonkrétními narážkami, abychom někoho neurazily. Určitě si vzpomenete na situaci, když si vaše kamarádka oblékla opravdu hroznou halenku křiklavé barvy, a vy jste ji raději pochválila, než byste čelila jejímu uraženému výrazu.

Buďte empatická a milá, ale měla byste říkat jen to, co si opravdu myslíte. Třeba si osvojte pár diplomatických triků a frází. Nejbližší kamarádce upřímně řekněte, že halenka na ní podivně visí,  ale hned navrhněte řešení, třeba společné nákupy!

3. Neživte v sobě nenávist

Muži jsou po hádce ochotni hned se smířit, omluvit, podat si s kolegou ruce a skočit na pivo. "Co jsme si, to jsme si..." Ženám ale tento proces trvá mnohem, mnohem déle. Dusí v sobě zlobu a stejně tak i od kamarádek očekávají, že budou nenávidět a ignorovat každého jako ony.

Proto, zkuste se raději zhluboka nadechnout a vypustit tento přetlak! Vezměte si příklad z mužů, kteří své rivaly klidně pozvou na oběd. Možná zjistíte, že ve své dlouholeté sokyní máte spřízněnou duši!

4. Emoce si nechte na doma

Viděla jste už někdy chlapa plakat při práci? Ženy by si také měly nechat podobné výlevy do soukromí, i kdyby je zrovna ostře zkritizoval šéf, nebo někdo neomaleně ohodnotil její tukové polštářky.

Dejte si pozor na veřejné výbuchy žalu, jinak vás budou považovat za trapnou hysterku, která nezvládá svůj život.

5. Nikdo není dokonalý

Žena by měla být krásná, chytrá, vtipná, starostlivá, milá a pěstěná - jak tvrdí chlapi. Nikdo však není dokonalý, a oni už vůbec ne! Zajímavé je, že chlapi se nebojí přiznat své slabosti. Hned na začátku vztahu nás s úsměvem upozorní, jací jsou bordeláři a že netuší, jak se používá žehlička. Ani vy se proto nebojte přiznat své slabé stránky, ale také zdůrazněte ty silné!

6. Přehnaná péče o dítě

Pamatujete se na scénku z Přátel, když si Ross a Rachel zabouchli dveře bytu a nechali v něm malou Emmu? Dokonale se tu projevila povaha bláznivé starostlivé matky. Jestli vás také pronásledují katastrofické scénáře o hejnech ptáků, kteří proletí oknem a ohrozí život vašeho dítěte, nešilte!!! Samozřejmě, vychovávejte své dítě s péčí a láskou, ale nemusíte ho chránit před každým zakopnutím a pobíhat kolem něj celý den s hygienickými ubtousky!

Autor: lesk.sk, bak