Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

3 důvody, proč není nikdy pozdě na lásku!

Láska přece kvete v každém věku!
19. dubna 2012 | 08:00

Milujeme příběhy, kdy se do sebe páry zamilují a vezmou se v jejich  osmdesáti, devadesáti letech. Právě to dokazuje, že není nikdy pozdě, najít si svou životní lásku.

Mnoho žen si často myslí, že jsou příliš staré pro hledání nového partnera a že už stejně nejsou příliš atraktivní. Lásku je ale možné nalézt v každém věku! Nemusíte být nutně mladí proto, abyste našli životního a milujícího partnera.

1. Na věku nezáleží

Upřímně, věk je přece jenom číslo. Spousta lidí dělá věci, které ostatní pokládají za absolutně nemožné právě kvůli tomu, kolik jim je. Hledání lásky není výjimkou.  Postoj, zkušenosti a otevřenou jsou samozřejmě při hledání nového vztahu velkým plus. Kdyby nic jiného, tak věk může být výhodou, co jste se naučili z předchozích vztahů.

Měla byste odvahu najít si vztah v pokročilém věku?
88,5%
11,5%
Děkujeme za Váš hlas!
322 hlasů
42 hlasů

2. Na každého někdo čeká
Láska
Autor: Profimedia.cz

I když to tak občas nevypadá, na každého jednou dojde. Hledání druhé polovičky může být sice ta složitější část, ale ne zcela bezúspěšná. Není pravda, že ti nejlepší muži jsou zadaní. A rozvedený může znamenat, že hledá nového, milujícího partnera. Jejich předchozí manželství nefungovalo, to znamená, že právě pro vás může být ten pravý.

3. Obrovské možnosti

Můžete mít vztah s někým jiného věků, vzrůstu, rady, národnosti. Postoje vůči těmto rozdílům se hodně změnily a nyní téměř dennodenně setkáváme s lidmi z nejrůznějších prostředí, což je i velká šance, najít si lásku. Dobří muži jsou tedy stále k dispozici. Mladí, staří, makoví, či povidloví.

Autor: Eva Dvořáková