Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

9 věcí, pro které vás budou muži milovat

22. srpna 2011 | 12:00

Nemusíte vypadat jako Marilyn Monroe, a přesto se z vás chlapům budou podlamovat kolena. Zajímá je totiž nejen vzhled, ale i to, co z vás vyzařuje.

Udělala jsem si malý průzkum mezi muži a zjistila, co je na nás fascinuje a pro co nás milují. Seznam jsem doplnila o triky, které jsem okoukala od úspěšných a obletovaných žen. Nakonec není tak těžké muže zaujmout a stát se jejich miláčkem. Bude vás to bavit.

1. Rozmazlujte se

Tenhle fígl mi poradil tatínek mé kamarádky. Velký milovník a obdivovatel všech žen říká: „Pokud na sobě žena šetří, vždycky se jí to vymstí.“ Tohle pravidlo by mělo být vyhlášené jako ženský zákon číslo 1. Skromnost je sice krásná vlastnost, ale na muže nefunguje. Mají pak pocit, že když si neceníte sama sebe, není důvod, aby to dělali oni. Berou vás jako výprodejové zboží za pár kaček, které po pár dnech vyhodí, protože se okoukalo a moc nestálo. Takže hurá na kosmetiku, ke kadeřnici, na nákup kvalitního oblečení a bot. Líbit se musíte jemu, ale hlavně sama sobě. Mít se ráda a pečovat o sebe je prostě základ každého vztahu. Muž nemusí vědět, že jste právě vyhodila dva tisíce za nový účes, ale ocení, že vám to sluší.

Oči jsou naším nejpoužívanějším spojencem s okolním světem.
Autor: SHUTTERSTOCK.COM
2. Usmívejte se

Úsměv vám pomůže chlapa zaujmout, prolomit ledy a získat jeho srdce. Muži totiž milují šťastné ženy a nelíbí se jim ty nafoukané. Podle průzkumu kanadské University of British Columbia na první pohled pány nejvíc přitahují ženy, které se usmívají a vypadají spokojeně. Ledové královny, namyšlené fifleny ani ustarané chudinky je neberou. Vykouzlit úsměv je na první pohled to nejjednodušší, co po vás může někdo chtít. Problém je, že abyste se mohla upřímně a od srdce usmívat, musíte být spokojená sama se sebou i se svým životem. A to už dá nějakou práci.

3. Obdivujte ho

To uměly naše babičky, ale my s tím máme čím dál větší problém. Místo abychom padly na zadek z toho, jaký je náš muž schopný, charizmatický a úžasný chlapák, neustále na něj valíme kritiku, vyčítáme, že vydělá málo peněz, nosí nemožné oblečení a je čím dál línější. Vyzkoušejte malý fígl a najděte na každém muži ve svém okolí jednu věc, pro kterou ho obdivujete (u tatínka pracovitost, u souseda úžasný smysl pro humor, u manžela jeho nadhled…) a dejte všem jasně najevo, že jsou naprosto úchvatní. Uvidíte, že vás budou pokládat za neodolatelnou a fascinující ženu.

Chválit
Autor: ČTK

4. Věřte si

Nemusíte kolem sebe na sto honů vyzařovat to, že jste schopná, samostatná žena, která nikoho k životu nepotřebuje. Tím muže jen odradíte. Přesto správná dávka zdravého sebevědomí je důležitá pro váš spokojený život, ale funguje i jako lákadlo na chlapy.

5. Buďte ženská

Naprosto všichni muži, kterých jsem se ptala, co je na ženách přitahuje, se shodli na tom, že je to právě naše ženskost. To, že jsme citlivé, vnímavé, něžné, křehké, pečující, a hlavně úplně jiné než oni, je baví a fascinuje. Takže si přestaňte hrát na automechanika, živitele rodiny a údržbáře a užívejte si svých ženských vlastností. Je krásné nechat si podat kabát, otevřít dveře a kupovat dárky. Pánové prostě chtějí mít vedle sebe ženu s velkým Ž, ne „kamaráda z mokré čtvrti“.

Uvařste si špagety, ale celozrnné. Více vás zasytí a jsou zdravější.
Autor: ISIFA
6. Naučte se vařit

Zní to banálně, ale přísloví, že láska prochází žaludkem, není jen ošuntělá fráze. Dobré jídlo, voňavý domov a pocit zázemí je to, co si muži přejí a bez čeho se neobejdou. Jen pozor, aby se vám láskyplná péče nezvrtla v otrockou dřinu. Nic se nemá přehánět, takže sem tam nechte uvařit jeho.

7. Bavte se

S ním nebo sama. Muži by z vás sice nejradši udělali domácí puťku, ale ve chvíli, kdy se jim to podaří, jejich lov skončil a oni půjdou o dům dál. Přestanete je totiž bavit. Když jsem byla hodně mladá, vzal mě můj milý mezi své kamarády. Cestou mi vysvětloval, že se mi nebude moct věnovat a že to musím nějak vydržet. Jenže já se s jeho přáteli bavila, smála, užívala si. A víte, jak reagoval? Hlídal si mě, kroužil kolem mne jako sup a bojoval jako lev, abych si ho víc všímala. Tohle ale funguje na muže v každém věku.

8. Svádějte ho

Ale nenápadně a rafinovaně. I když pánové jezdí v autech a výplata jim chodí na konto, uvnitř jsou to pořád lovci, kteří chtějí mít pocit, že musí o ženu svých snů bojovat. Jenže to neznamená, že nemáte používat správně zvolený arzenál úsměvů, nenápadných doteků, dvojsmyslů a rafinovaného oblečení. Na svádění nezapomeňte ani po dvaceti letech manželství. Váš partner určitě ocení, když čas od času vezmete milostnou iniciativu do vlastních rukou a spustíte vášnivý a bouřlivý sex. Sem tam je prostě dobré muže překvapovat. Jen ať se s vámi moc nenudí. Jinak bude vzrušení hledat někde jinde.

Chraňte si lásku a vychutnávejte opojný sex. Vzbuzujte v miláčkovi touhu všemožným způsobem.
Autor: Profimedia.cz

9. Buďte trochu mrcha

Když dodržíte všechna výše zmíněná pravidla: budete úžasná hospodyňka, upravená a usměvavá, pohodová a láskyplná žena, ještě nemáte vyhráno. Musíte být ještě tak trochu potvora, která si dělá, co chce, co ji baví a u čeho je šťastná. Hodně spěte, užívejte si volna, práci si rozdělujte tak, aby vás neničila, nenuďte se, buďte spontánní, jezděte na hory, tancujte, smějte se nahlas. Pokud se budete umět prosadit, nebudete mít důvod si něco vynucovat a vyčítat. Zní to, jako byste měla být sobecká mrcha? Trochu ano. Muži totiž milují potvory.

Autor: Majka Vinická, Kbak