Dieta

a
b
c
č
d
e
f
g
h
ch
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
ř
s
š
t
u
ú
v
w
x
y
z
ž

Jak se dostat po Vánocích do formy? Víme, jak na to!

Prezentace klienta
  4. ledna  2016 
 00:00

Ať chcete, či ne, během Vánoc nikdo z nás neodolá lákavé vůni cukroví, štrůdlu, štědrovečernímu řízku a jiným laskominám, které se z velké části podílí na vánoční atmosféře. Snadno se tak může stát, a spousta žen s tím má jistě zkušenost, že po svátcích plných návštěv a hodování se vaše postava může zlehka zakulatit. Jak se s tím co nejsnadněji poprat?

Autor: dietavkrabicce.cz

Vánoční hodování, novoroční shazování

Přestože jste v nadcházejícím vánočním čase plná předsevzetí o sebekontrole a kázni, aby to nedopadlo jako v loňském roce, stejně vanilkovým rohlíčkům neodoláte. Z počátku jen nenápadně uždibujete během dne, hlavně když nehřešíte večer. Štrůdl po obědě ke kávě přeci není žádný prohřešek? A po nadílce si to už štrádujete pro studený řízek do špajzu. Během dalších svátků udržujete tempo, nebo mírně přidáváte, protože to už nemá cenu řešit a na Silvestra to pro jistotu zalijete spoustou kalorického alkoholu. A v novém roce je hned zaděláno o pěkných pár kilo navíc.

Shazování kil je tedy již tradičním scénářem pro počáteční měsíce nového roku. Pokud se budete rozhlížet po něčem novém, protože vám už staré diety lezou krkem, a navíc účinném, jistě narazíte na krabičkovou dietu. Tato příjemná varianta hubnutí nabízí kromě snížení hmotnosti i celou řadu dalších výhod. Díky nim se „krabičkovky“ nebudete chtít vzdát ani v době, kdy budou již nadbytečná kila dávno pryč.

Autor: dietavkrabicce.cz

Pravidelnost, vyváženost, spokojenost

O Vánocích sice budete mít téměř stálý přísun potravy. Stálý ale neznamená pravidelný a vyvážený. To vám dieta v krabičce snadno zaručí. Kvalitní krabičková dieta obsahuje pět jídel denně vařených z čerstvých surovin vybíraných podle pokynů nutričního poradce a zpracovávaných podle přísných norem certifikátu HACCP. Díky krabičkové dietě získáte nejen pravidelnou a kvalitní stravu, ale i hodiny volného času. Energii, kterou byste jinak věnovala nákupům suroviny a vaření, můžete věnovat sami sobě. Navíc si můžete bezstarostně vychutnat luxus servisu, kdy vám kurýr každý den doveze jídlo na celý den až na váš práh. Jestli raději preferujete formu osobního odběru, můžete si vybrat z několika odběrných míst po celé Praze.

Autor: dietavkrabicce.cz

Výsledky krabičkových diet dosahují vynikajících výsledků. Přestože je úbytek na váze individuální, při dodržení měsíční kúry krabičkové stravy dochází k průměrnému váhovému úbytku od pěti do sedmi kilogramů. Dieta v krabičce se neorientuje jen na redukci váhy formou programu „Hubnu“. Pokud jste zastánci zdravého životního stylu a ručička váhy vás netrápí je pro vás jako stvořený program „Žiju zdravě“. Ten se nesnaží omezit příjem potravy, ale především dbá o její pestrost a kvalitu. 

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji