Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Jak hubne čtenářka Blesku pro ženy paní Romana (34) s koktejly FIT and SLIM ?

4. září 2014 | 08:00
Prezentace klienta |

Koncem května začínala paní Romana na váze 96 kg. Po třech týdnech dodržování výživového plánu a změny stravovacích návyků, jsme společně opět navštívili poradnu Jany Schillerové, abychom zjistili pokrok a efekt hubnutí.

Jak paní Romana začínala s hubnutím se můžete dočíst ZDE!

Výživová poradkyně Jana Schillerová naměřila Romaně úbytek 5 kg tuku za tři týdny, což Romanu velice překvapilo a potěšilo zároveň.

Autor: Fit and Slim

Udělali jsme s Romanou krátký rozhovor, abychom se dozvěděli o jejím hubutí s hubnoucími koktejly Fit and Slim více:

Co je pro vás nejtěžší při dodržování nových návyků?

Romana: Musela jsem si zvyknout jíst 5x denně. Ze začátku se mi zdálo, že je jídla paradoxně mnoho. Jídelníček totiž, kromě koktejlů FS, obsahuje hodně zeleniny a ovoce a než si tělo zvyklo na novou stravu, trochu jsem si připadala nadmutá.

Autor: Fit and Slim

Co je naopak pro vás naopak přijemné ve změně jídelníčku?

Romana:  Rychle jsem si zvykla na koktejly FIT and SLIM.Trochu jsem se ze začátku bála, že budou příliš sladké, to bych asi měla problém vydržet na nich tak dlouho. Ale jsou v pohodě, fakt chutnají dobře. K tomu jsem objevila potraviny, které jsou chutné a zdravé. Například žitný chléb, nebo kaši z ovesných vloček. To by mě dříve asi nikdy nenapadlo.

Opravdu jste si místo normálního jídla schopná dát jen koktejl Fit and Slim, nebo je to spíše taková svačinka?

Romana: Svačinka určitě ne. Pokud se chci co nejvíce přiblížit vytouženému cíli, tak mi koktejly zatím nahrazují dvě hlavní jídla. Jinak snacky jsou určitě důležité, člověk nesmí začít dostávat chutě, to je pak opravdu těžké.  Fit and Slim prý něco k zakousnutí ke koktejlům chystá koncem roku, zatím se řídím tím, co mi doporučila Jana.

Můžete nahradit všechna tři hlavní jídla dietními koktejly?

Romana: Rozhodně to nedoporučuji v tomto množství. Koktejly jsou totiž navrženy jako součást denního jídleníčku. Pokud byste tedy pili pouze koktejly, nezíská vaše tělo dostatek živin pro zdraví a správné hubnutí a ani omylem se nepřiblíží 1200 kaloriím, které byste měli denně při zdravém hubnutí konzumovat.

Autor: Fit and Slim

Měli bychom nejdříve jíst a potom cvičit nebo opačně?

Romana:Především jde o to vyvážit příjem a výdej energie. Pro hubnutí je třeba konzumovat méně kalorií, než vaše tělo spálí.To ví sice skoro každý, ale vidět to na první pohled moc není. Koktejly FS mají jednu velkou výhodu, že si je uděláte rychle a vlastně kdekoli, stačí voda nebo odtučněné mléko. A přesto máte jistotu, že tělo nestrádá a dostane vše, co potřebuje. Včetně vlákniny, která přeci jen zasytí. Jinak obecně se doporučuje sníst něco malého před cvičením, aby vám to dodalo energii a naopak cca hodinu po cvičení nejíst, abyste předešli křečím z trávení.

Jak dlouho je možné dietu UFS držet?

Vzhledem k tomu, že hubnoucí FS koktejly jsou schválené, aby skutečně odpovídaly výživové hodnotě jednoho jídla, můžete tuto dietu držet neomezeně dlouho a udržovat tak zdravý jídelníček třeba pořád. Především pokud si chcete váhu dlouhodobě udržet. A pokud k nim bude ještě dobrá FS svačinka, tak to nebude mít chybu.

Jak reaguje okolí?

Romana: Nechtěla jsem sice o svém předsevzetí mluvit příliš nahlas. Znáte to, co kdyby se mi zhubnout nakonec nepodařilo.  Přiznám se ale, že i mě překvapilo 5kg dole za tak relativně krátkou dobu. Okolí již samo začalo pozorovat změny a to mi dává další motivaci pokračovat.

Z výsledků jsem upřímně nadšená a chci celkem zhubnout nejméně 20 kg.

V příštím článku se dozvíte, kolik se podařilo Romaně zhubnout za 2 měsíce s FIT and SLIM.