Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Jak zhubla Beyoncé po porodu? Známe její triky!

26. března 2013 | 07:00

Neuvěřitelných 26 kilogramů shodila populární zpěvačka Beyoncé (31) od porodu své první dcery. Sexy maminka teď prozradila, jak se dokázala poporodních kil zbavit.

"Na to, abych se dostala zpátky do formy, jsem neměla moc času. Naplánovala jsem si totiž první vystoupení už tři měsíce poté, co jsem porodila. To bych už nikdy znovu neudělala!", svěřila se v rozhovoru pro zahraniční fitness časopis Shape.

Jedenatřicetiletá Beyoncé se netají tím, že patří mezi ženy, které nejsou "štíhlé od přírody". Svým přiznáním chce dodat sebevědomí ženám, které by se podle ní měly smířit se svými individuálními tělesnými tvary. Zdůrazňuje, že důležitější než vzhled, je zdraví a štěstí.

Vystoupení na Superbowl.
Autor: EPA
Ona sama však na své sexy postavě tvrdě dře. Za návrat dokonalých křivek po porodu dcerky Blue Ivy tak vděčí kardio tanečnímu cvičení a přísné dietě.

"Jedla jsem opravdu velmi nízkokalorickou dietu. Z jídelníčku jsem úplně vyřadila červené maso a naopak přidala hodně ryb, nahradila jsem těstoviny a rýži quinoou," prozradila Beyoncé.

"K snídani jsem si připravovala míchané bílky, zeleninový koktejl, nebo celozrnné cereálie s nízkotučným mlékem. K obědu a večeři jsem jedla hodně ryb a zeleniny. A po celý den jsem se snažila hodně pít," dodala.

Teď je zpěvačka, která údajně k smrti miluje pizzu, konečně se svojí postavou zase spokojená. "Jednou týdně zhřeším, obvykle v neděli, a dopřeju si co chci. Obvykle je to pizza, což je můj nejoblíbenější požitek," prozrazuje.

S milovanou dcerou Blue Ivy.
Autor: profimedia.cz

VÝZVA
Máte osvědčenou metodu, jak se zbavit přebytečných kilogramů. Dokázali jste zhubnout a svou váhu si udržet? Napište nám na lenka.chvostova@blesk.cz. Vaše příběhy mohou být motivací pro další ženy a muže, kteří s váhou a jojo efektem svádějí nekonečný boj.