Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Dieta podle celebrit: Jak shodit nadbytečná kila?

24. září 2012 | 06:00

Jak je možné, že celebrity hubnou doslova před očima? Nechte se inspirovat hvězdnými tipy od Beyoncé, Meryl Streep nebo Kate Hudson!

Když je nějaká celebrita vyfocena v magazínu s přebytečnými kily navíc, měsíc poté už je hvězdou pláže s perfektní postavou. Zdá se to až neuvěřitelné, ale musí na sobě i ony na sobě musí tvrdě pracovat.

Rihanna (24)

Přečtěte si tajné triky celebrit, jak mít krásnou postavu!
Autor: Profimedia.cz

Rihanna má nyní perfektní postavu. „Je to vše jen o přístupu. Jezte zdravě a choďte pravidelně cvičit pro svůj dobrý pocit a ne pro to, abyste zhubla. 

Vše jde pak snadněji!“ Její strava zahrnuje hodně zeleniny a vaječných bílků. Na svačiny jí ovoce a vypije velké množství vody. „Cukr je můj velký nepřítel,“ dodává zpěvačka.

Sharon Stone (54)

Ptala jste se někdy sama sebe, jak to, že má Sharon Stone tak perfektní postavu i ve čtyřiapadesáti? Ke svačině si totiž dává švestky. Obsahují totiž vitamín E, který zpomaluje proces stárnutí a tvorbu vrásek. Navíc je prevencí proti nafouklému břichu.

Přečtěte si tajné triky celebrit, jak mít krásnou postavu!
Autor: Profimedia.cz

Beyoncé (31)

Známá zpěvačka měla vždy problémy s nadbytečnými kily. To, co jí pomáhá udržet se ve formě, je obyčejná voda. Tekutiny jsou základem našeho organismu, proto musíme dodržovat pitný režim (alespoň 2 litry denně) velmi svědomitě.

Carrie Underwood (29)

Americká zpěvačka má jedno nejdůležitější pravidlo: „Nikdy nevynechávám snídani.“ A její další triky? „Nedržím žádné radikální diety. Je to jen v maličkostech – vynechávám pizzy a koktejly, sladkou limonádu nahradím zeleným čajem a bílé pečivo vyměním za celozrnné,“ dodává.

Přečtěte si tajné triky celebrit, jak mít krásnou postavu!
Autor: Profimedia.cz

Kate Hudson (33)

Oblíbená herečka nikdy neměla potíže s postavou, její strava zahrnuje totiž sushi a hodně bio potravin. „Po porodu jsem kila shodila téměř bez námahy. Nyní jsem se svým tělem spokojená,“ dodává Kate.

Přečtěte si tajné triky celebrit, jak mít krásnou postavu!
Autor: Profimedia.cz

Meryl Streep (63)

Populární herečka přiznává, že kvůli filmu Ďábel nosí Pradu držela menší dietu. „Musela jsem se vejít do všech těch módních šatů,“ říká Meryl Streep. Jaké je její tajemství? „Místo půl lahve vína si dejte jen jednu skleničku,“ radí.

Autor: luh, Kema