Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Šílené hubnutí celebrit: Tyhle diety raději nezkoušejte!

17. července 2012 | 06:16

Touha po dokonalosti a co nejštíhlejší postavě žene celebrity vyzkoušet i ty nejdrastičtější způsoby, aby se zbavili jen pár kil. Posuďte sami...

Některé hvězdy se váží několikrát denně a s každým ranním pohledem do zrcadla je provázejí obavy, zda náhodou přes noc nepřibraly.

Dělají vše pro to, jen aby mohly předvést štíhlejší postavu než jejich konkurence.

Co na tom, že se zdravým životním stylem to nemá nic moc společného a se zdravým rozumem už vůbec ne?

Mariah Carey(42):

Pěvecká diva a matka dvojčat Mariah Carey je při dietě zaměřena na fialovou barvu. Třikrát do týdne má proto na talíři pouze tmavé hrozny, švestky, řepu a jiné plody výlučně fialové barvy.

Mariah se pyšní plochým bříškem
Autor: Youtube.com, Twitter.com

Victoria Beckham (38):

Matka čtyř dětí Victoria Beckham denně přijme pět porcí jídla velikosti jedné hrsti. Navíc svůj metabolismus stimuluje spreji proti astmatu.

Pamela Anderson (45):

Bývalý symbol sexu Pamela Anderson zahání chutě mátou. Kdyby však žvýkala vonnou bylinku, bylo by to možná v pořádku, herečka ale cucá mátovou zubní pastu!

Modelka Pamela Anderson
Autor: profimedia.cz

Paris Hilton (31):

Milionářská dědička Paris Hilton je známá svými extravagancemi a to i ve stravovacích návycích. Proti hladu bojuje léky na uklidnění, a také Redbullem s vodkou. Je jen otázka času, kdy z toho zkolabuje.

Paris Hilton (31)
Autor: Archiv Blesku, profimedia.cz

Liz Hurley (47):

Modelka a herečka Liz Hurley  si uvaří šest šálků řeřichové polévky denně a to jí prý k jídlu a udržení postavy úplně stačí. Když však potřebovala shodit těhotenská kila, dala si jen jedno jídlo denně plus ke svačině občas sezobla šest rozinek!

939337:gallery:true:true

Beyoncé (30)

Ještě horší způsob má Beyoncé, která je již známá svou limonádou z cayenského pepře, citronové šťávy a javorového sirupu. Pije ji místo jídla a za dva týdny tak údajně zhubla deset kilo. O nervozitě, vypadaných vlasech, polámaných nehtech a jojo efektu už pomlčala.

Krásná Beyonce
Autor: http://beyonce.tumblr.com/

Tom Jones (72):

Touha po pěkné postavě se nevyhýbá ani mužům. Zpěvák Tom Jones  zhubl loni 15 kilo, když si naordinoval doslova barbarskou stravu. Jedl všechno syrové, dokonce i maso.

Tom Jones
Autor: Live Nation

Bruce Willis (57):

Když chtěl akční hrdina Bruce Willis udělat něco pro štíhlou linii, jedl třikrát denně lososa. Prý po měsíci zmizela nejen kila, ale i vrásky a měl pokožku hezky zpevněnou.

Bruce Willis se svými dcerami Rumer a Talluhou.
Autor: Profimedia.cz

Autor: lesk.sk, Kbak