Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Koho chceme do postele? Herce Brada Pitta nebo Daniela Craiga!

7. srpna 2012 | 10:30

Současné ženy jsou v sexu velmi odvázané. Sní především o milování se slavnou osobností, ale mezi jejich fantazie velmi často patří také hrátky se stejným pohlaví! Zjistil to průzkum britské edice magazínu Glamour.

Každá třetí by ráda ochutnala rozkoš lesbické lásky, většina žen by pak do postele ráda pozvala Brada Pitta či Bonda Daniela Craiga.

Mezi favority čtenářek magazínu Glamour patří Brad Pitt, partner Angeliny Jolie. Jeho následuje Johnny Depp, tomu v patách stojí nejnovější agent 007 Daniel Craig. Irský buřič Colin Farrell či zpěvák Justin Timberlake si také nevedou špatně.

Ale ve snech dnešních žen nefigurují jen slavní muži. Také Angelina Jolie dokáže rozvášnit pěknou řádku příslušnic jejího pohlaví. Mezi další lesbické fantazie patří
Christina Aguilera, Jessica Alba, Scarlett Johansson či Marcia Cross ze Zoufalých manželek.

Fantazie patří do erotického života 93 % z 1200 dotázaných v průzkumu časopisu Glamour. Partner však figuruje v těchto představách jen u 43 % žen. Každá pátá fantazíruje o sexu se ženou, 17 % o své kamarádce a 27 % pak dokonce i o natáčení pornofilmu.

Autor: Famous.cz, Kema