Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Štíhlí s Bleskem: Čtenáři hubnou a blogují

Fotografie
2. února 2011 | 13:04

Populární reality show Blesku odstartovala. Do finále postoupilo devět statečných. Pět z nich bude hubnout a současně na našich stránkách blogovat. Sdělovat své pocity, svěřovat se se svými prohřešky. Zároveň jim vy, naši čtenáři, můžete posílat vzkazy a vyjadřovat podporu.

Oblíbená reality show Štíhlí s Bleskem bude tentokrát trvat dva měsíce. Všichni účastníci budou po celou dobu pod přísným dohledem odborníků na výživu, fitness trenérů nebo lékařů.

Každý den aktuální zprávy

Dvě ženy, jeden muž a manželský pár budou osm týdnů bojovat s kily a současně vás denně informovat o tom, jak se cítí i kolik už se jim podařilo zhubnout. Těšit se můžete na pohlednou studentku Blanku (25), otce tří dětí, dispečera Zdeňka (33), zaneprázdněnou sociální pracovnici Vlaďku (34) a sympatické manžele Dagmar (55) a Dalibora (56) Valentovi.

Denně čerstvé zprávy od soutěžících 
<< BLOGY ZDE >>

Soutěžící se do boje s obezitou pustili s nadšením. Podaří se jim zhubnout a nastartovat nový životní styl? Kdo z nich dosáhne na výhru? Vydrží všichni až do konce nebo někdo z nich svůj boj s kilogramy nakonec vzdá?

Od změny jídelníčku po liposukci

"Zaručených" způsobů, jak zhubnout, jsou stovky. Někdo nedá dopustit na každodenní pohyb, další na vyvážený jídelníček, jiní třeba na akupunkturu. Oslovili jsme proto odborníky z nejrůznějších oborů, aby pro naše soutěžící zvolili nejvhodnější metody.

Hubnout a formovat postavu bude proto každý jiným způsobem. Od tradiční změny životního stylu, přes potravinové doplňky, pravidelný trénink v posilovně, až po klasickou liposukci. Nikdo z nich to nebude mít lehké. Disciplína a sebekázeň jsou podmínkou.

Peněžitá prémie je prima

Základem pro úspěšné dodržování redukčního režimu je určitě správná motivace. Tou je pro účastníky naší reality show nejen štíhlejší postava a péče odborníků včetně všech potřebných produktů zdarma, ale i prémie ve výši 5 000 Kč pro každého. A jak se všichni shodují, určitě se hodí. Třeba na nové menší oblečení.

Prémiovou částku však obdrží jen v případě, že bude na konci show ručička váhy ukazovat alespoň o pět kilo méně. Když se to někomu nepodaří, částka poputuje zpět do "měšce" a rozdělí se mezi ty, kteří uspěli. Všichni účastníci jsou však přesvědčeni, že se jim stanovený váhový úbytek podaří překonat.