Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Modelka kvůli sel­fie leze do ne­bez­peč­ných vý­šek: Je to umění, nebo šílenství?

Video se připravuje ...
Ruská modelka miluje výšky a adrenalin. Pózuje zásadně bez jištění
VIDEO: @angelanikolaurussia
4. října 2017 | 06:00

Seznamte se s ruskou modelkou Angelou Nikolau. Ta nepózuje v ateliérech, nechodí po módních molech, nýbrž pózuje na střechách a parapetech výškových budov. Adrenalin je pro ni totiž něco jako voda pro ryby – neumí bez něj žít. 

Mladá Ruska žije svůj odvážný život doslova na hraně. Angela Nikolau leze po mrakodrapech, aby pořídila ty nejextrémnější snímky, a byla tak hvězdou na sociálních sítích. Její eskapády ve výškách sledují statisíce lidí z celého světa a stejně jako řadě jiných mladých dívek se to Angele líbí. Nebojácná dívka vypadá, že si toto balancování užívá a strach je jí naprosto cizí.

Ostatně nedělejme si iluze, že by se všude dostala legálně. Dostat se tam, kam běžný občan z bezpečnostních důvodů nesmí, je přesně to, co Angelu baví a potvrzuje její životní motto: "Žádné hranice, žádné kontroly."

Angela o sobě tvrdí, že je součástí městských výhledů. Ty ji inspirují a přitahují, proto se na svých fotografiích snaží pózovat tak, aby dokonale splynula s kompozicí daného města. Její fotografie jsou pořízené především v metropolích jako Paříž, New York či Hongkong. Tam mnohdy cestuje s přítelem Ivanem, který pokud ji zrovna nenatáčí či nefotí, tak s ní rovnou pózuje. Mladá umělkyně nepopírá, že často koketuje se smrtí, ale že to je to krásné, co lidi na jejím odvážném umění zajímá. Co si o tomto umění myslíte vy? Hlasujte v naší anketě:

Líbí se vám umění modelky Angely Nikolau?
50%
50%
Děkujeme za Váš hlas!
7 hlasů
7 hlasů

Autor: lch