Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Hříšně sexy: Seznamte se s nejkrásnějším gynekologem světa

Fotografie
4. prosince 2013 | 17:30

Tenhle modrooký svalovec by stál za hřích! Není divu, že před jeho ordinací stojí dlouhé fronty "nadržených" pacientek. A to i přes to, že je Manuel Rico (24) gynekolog. A ti se obvykle příliš velké popularitě netěší.

Málokterá žena "výská" nadšením, když musí na pravidelnou gynekologickou prohlídku. V chilské nemocnici ale stojí ženy před tímhle oddělením fronty. Důvodem je pohledný Španěl, který je zde na praxi.

Čtyřiadvacetiletý Manuel Rico si při studiích léta přivydělával modelingem. V roce 2010 navíc tenhle krasavec ve své rodné zemi získal titul Krále krásy.

"To bylo před čtyřmi lety, byl to pěkný zážitek, věnoval jsem tenkrát modelingu hodně času, bylo mi 20 let. Chtěl jsem se dozvědět něco víc o módě," prohlásil.

Pózování je však prý pro něj minulostí. Teď se chce věnovat už jen oboru, který posledním rokem studuje na univerzitě v Cordobě.

Manuel po svém nástupu na praxi způsobil v nemocnici rozruch, který nikdo nečekal. Vedení muselo dokonce uspořádat tiskovou konferenci, na které svého nového lékaře oficiálně představili. O klientky se teď univerzitní klinika nemusí obávat.

1886502:gallery:true:true

1886499:gallery:true:true

1886501:gallery:true:true

1886503:gallery:true:true