Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Velký jarní horoskop: Střelec

Střelci by na jaře měli pít dostatek vody
31. března 2011 | 05:00

Těšíte se na nové lásky, nebo snad doufáte, že se konečně rozlouskne vaše vztahové dilema? Sníte o přidání v práci? Také byste měli myslet na své zdraví a rozhodně nezanedbávat potřeby své duše. Jestli je na to správný čas už nyní na jaře, nebo bude lepší s něčím počkat, poradí náš horoskop.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Nejlepší období: 25. březen až 22. duben

Je docela pravděpodobné, že vás uhrane muž z vyšších sfér, vlivný, mocný, bohatý. Oťukněte si ho však dříve, než vám hlavu setsakramentsky zamotá. Jinak si budete rány lízat ještě hodně dlouho.

Nudí vás život s letitým partnerem? Začněte na tom „makat“ dříve, než vás pustí k vodě on. V květnu by nebezpečí rozchodu mělo být zažehnané, ovšem bez vašeho přičinění se tak určitě nestane. Plameny vášně budou u vás zjara velmi intenzivní.

V případě zdraví pozor snad jen na různé kožní projevy a alergie. Určitě je ale nepodceňujte! Snažte se jíst pomalu, pravidelně a malé porce. A rozhodně nezapomínejte na dostatek vody. Klidně si před sebe v práci postavte každý den dvoulitrovou lahev.

V zaměstnání vás čekají dobré časy, o práci byste se bát neměla. Těšit se můžete na vylepšení finančního rozpočtu a nabídky ze sfér, o kterých se ani neodvažujete snít. Jen se před kývnutím poraďte s někým blízkým.

Autor: Kateřina Pokorná, Kbak