Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Velký jarní horoskop: Lev

Na jaře dejte raději vale svým oblíbeným požitkům: cigaretám a alkoholu
31. března 2011 | 05:00

Těšíte se na nové lásky, nebo snad doufáte, že se konečně rozlouskne vaše vztahové dilema? Sníte o přidání v práci? Také byste měli myslet na své zdraví a rozhodně nezanedbávat potřeby své duše. Jestli je na to správný čas už nyní na jaře, nebo bude lepší s něčím počkat, poradí náš horoskop.

Lev (23. 7. – 23. 8.)

Nejlepší období: celý duben

Jako žena narozená ve znamení Lva jste nepřehlédnutelná. V lásce bez větších ztrát kosíte všechny protivnice, jinak tomu nebude ani letos na jaře. Všechny překážky překonáte velmi snadno.

Jestliže delší čas sníte o tom, že s partnerem začnete bydlet, nejspíš se vám to splní, zrovna tak máte-li zálusk na nějaký vysněný „objekt“, padne do vašich dobře nalíčených pastí. Jen buďte maximálně rafinovaná, aby vše neprohlédl, lovcem musí být on.

V požitcích neznáte hranice, ráda si užíváte. Zkuste ale na čas zbrzdit a vypusťte cigarety a alkohol. Srdce a krevní oběh nakopněte otužováním. Setkáte-li se s kritikou, věřte, že vás do budoucna posílí, nemusíte se z ní hroutit.

Je pravděpodobné, že se vám podaří zacelit všechny díry, které vám do peněženky zaťal rok předchozí. Po finanční stránce se vám bude mimořádně dařit. Jen nikdy nesázejte všechno na jedinou kartu.

Autor: Kateřina Pokorná, Kbak