Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Velký jarní horoskop: Blíženci

Blíženci, pozor na pracovní avantýry, mohly by mít fatální následky
31. března 2011 | 05:00

Těšíte se na nové lásky, nebo snad doufáte, že se konečně rozlouskne vaše vztahové dilema? Sníte o přidání v práci? Také byste měli myslet na své zdraví a rozhodně nezanedbávat potřeby své duše. Jestli je na to správný čas už nyní na jaře, nebo bude lepší s něčím počkat, poradí náš horoskop.

Blíženci (21. 5. – 21. 6.)

Nejlepší období: 26. března až 19. dubna

Co je v domě, není pro mě. Tohle heslo si opakujte celé jaro. Hrozí vám totiž avantýra na pracovišti, která by mohla zamávat i s dosud spokojeným a fungujícím manželstvím. Pokud to ustojíte, ani pak nemáte vyhráno. Snadno se totiž budete ocitat v situacích, kdy se bude vaše manželství nebo partnerství dostávat na druhou kolej. Protějšek se bude cítit odstrkovaný. Zapracujte na utužování partnerského svazku.

Jaro nebude mít na váš zdravotní stav žádné negativní dopady. Budete se cítit fit. Jen vás můžou překvapit trable psychosomatického rázu a nedostatek sebevědomí. V těchto případech neváhejte s návštěvami u terapeutů, snad sama nevěříte tomu, že na tato místa chodí jen duševně choří…

Jde-li o peníze, s žádnými mimořádnými zisky nepočítejte, jestli jste si o zvýšení platu nepožádala začátkem roku, teď tak rozhodně nečiňte. Lepší období na vás čeká až v létě.

Autor: Kateřina Pokorná, Kbak